Aktuální jídelníček


JÍDELNÍČEK 19. TÝDEN

(název pokrmu / alergeny / způsob konzumace)

PONDĚLÍ 6.5.

SNÍDANĚ: vajíčková pomazánka s cottage sýrem, proteinový chléb 1.3.8/S

SVAČINA: pekanové sušenky 1.3.7.8/S

OBĚD: zeleninové rizoto s krůtím masem T

SVAČINA: cuketový krém T

VEČEŘE: salát nicoise s tuňákem 3.4/T-S

ÚTERÝ 7.5.

SNÍDANĚ: bezlepkový jablečný chlebíček, zakysanka 3.7/S

SVAČINA: středomořská pomazánka, racio 7/S

OBĚD: hovězí burger v žitné housce, zeleninové hranolky 1.7.9/T

SVAČINA: rajčatové muffiny 3.7/S

VEČEŘE: pohankový salát s mrkví a kuřecím masem T

STŘEDA 8.5.

SNÍDANĚ: palačinka se sýrem a šunkou 1.3.7/T-S

SVAČINA: proteinová tyčinka 5.7.8/S

OBĚD: špagety alfredo s krůtím masem 1.7/T

SVAČINA: pistáciový termix 7.8/S

VEČEŘE: budha bowl S

ČTVRTEK 9.5.

SNÍDANĚ: banánový chlebíček, ricottový krém 1.3.7.8/S

SVAČINA: ovocný mix s oříšky 8/S

OBĚD: kuře na paprice s těstovinami 1/T

SVAČINA: hlávkový salát s vejcem a sýrem 3.7/S

VEČEŘE: quesadilla s trhaným masem a coleslawem 1.7/T

PÁTEK 10.5.

SNÍDANĚ: játrová fit paštika, celozrnná brioška 1.8/S

SVAČINA: blondie muffiny 3/S

OBĚD: kachní prsa s jasmínovou rýží a zeleninou T

SVAČINA: chia pudink s broskvemi 7.8/S

VEČEŘE: řecké cuketové placičky, tzatziki 1.3.7/T-S


Změna v menu vyhrazena.


Potravinové alergeny

podléhající legislativnímu dle směrnice 1169/11 EU s účinností od 13.12.2014

  • OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK - pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut a výrobky z nich
  • KORÝŠI a výrobky z nich
  • VEJCE a výrobky z nich
  • RYBY a výrobky z nich
  • PODZEMNICE OLEJNÁ a výrobky z ní
  • SÓJOVÉ BOBY a výrobky z nich
  • MLÉKO a výrobky z něj
  • SKOŘÁPKOVÉ PLODY a výrobky z nich
  • CELER a výrobky z něho
  • HOŘČICE a výrobky z ní
  • SEZAMOVÁ SEMENA a výrobky z nich
  • OXID SIŘIČITÝ
  • VLČÍ BOB a výrobky z něj
  • MĚKKÝŠI a výrobky z nich