Aktuální jídelníček
JÍDELNÍČEK 19.
TÝDEN
(název pokrmu
/ alergeny / způsob konzumace)
PONDĚLÍ 6.5.
SNÍDANĚ: vajíčková pomazánka s cottage sýrem,
proteinový chléb 1.3.8/S
SVAČINA: pekanové sušenky 1.3.7.8/S
OBĚD: zeleninové rizoto s krůtím masem T
SVAČINA: cuketový krém T
VEČEŘE: salát
nicoise s tuňákem 3.4/T-S
ÚTERÝ 7.5.
SNÍDANĚ: bezlepkový jablečný
chlebíček, zakysanka 3.7/S
SVAČINA: středomořská pomazánka, racio 7/S
OBĚD: hovězí burger v žitné housce,
zeleninové hranolky 1.7.9/T
SVAČINA: rajčatové muffiny 3.7/S
VEČEŘE: pohankový
salát s mrkví a kuřecím masem T
STŘEDA 8.5.
SNÍDANĚ: palačinka se sýrem a šunkou 1.3.7/T-S
SVAČINA: proteinová tyčinka 5.7.8/S
OBĚD: špagety alfredo s krůtím masem 1.7/T
SVAČINA: pistáciový termix 7.8/S
VEČEŘE: budha bowl S
ČTVRTEK 9.5.
SNÍDANĚ:
banánový chlebíček, ricottový krém
1.3.7.8/S
SVAČINA:
ovocný mix s oříšky 8/S
OBĚD:
kuře na paprice s těstovinami 1/T
SVAČINA:
hlávkový salát s vejcem a sýrem
3.7/S
VEČEŘE:
quesadilla s trhaným masem a coleslawem
1.7/T
PÁTEK 10.5.
SNÍDANĚ:
játrová fit paštika, celozrnná brioška
1.8/S
SVAČINA:
blondie muffiny 3/S
OBĚD:
kachní prsa s jasmínovou rýží a zeleninou T
SVAČINA: chia
pudink s broskvemi 7.8/S
VEČEŘE: řecké cuketové placičky, tzatziki 1.3.7/T-S
Změna
v menu vyhrazena.
JÍDELNÍČEK 19. TÝDEN
(název pokrmu / alergeny / způsob konzumace)
PONDĚLÍ 6.5.
SNÍDANĚ: vajíčková pomazánka s cottage sýrem, proteinový chléb 1.3.8/S
SVAČINA: pekanové sušenky 1.3.7.8/S
OBĚD: zeleninové rizoto s krůtím masem T
SVAČINA: cuketový krém T
VEČEŘE: salát nicoise s tuňákem 3.4/T-S
ÚTERÝ 7.5.
SNÍDANĚ: bezlepkový jablečný chlebíček, zakysanka 3.7/S
SVAČINA: středomořská pomazánka, racio 7/S
OBĚD: hovězí burger v žitné housce, zeleninové hranolky 1.7.9/T
SVAČINA: rajčatové muffiny 3.7/S
VEČEŘE: pohankový salát s mrkví a kuřecím masem T
STŘEDA 8.5.
SNÍDANĚ: palačinka se sýrem a šunkou 1.3.7/T-S
SVAČINA: proteinová tyčinka 5.7.8/S
OBĚD: špagety alfredo s krůtím masem 1.7/T
SVAČINA: pistáciový termix 7.8/S
VEČEŘE: budha bowl S
ČTVRTEK 9.5.
SNÍDANĚ: banánový chlebíček, ricottový krém 1.3.7.8/S
SVAČINA: ovocný mix s oříšky 8/S
OBĚD: kuře na paprice s těstovinami 1/T
SVAČINA: hlávkový salát s vejcem a sýrem 3.7/S
VEČEŘE: quesadilla s trhaným masem a coleslawem 1.7/T
PÁTEK 10.5.
SNÍDANĚ: játrová fit paštika, celozrnná brioška 1.8/S
SVAČINA: blondie muffiny 3/S
OBĚD: kachní prsa s jasmínovou rýží a zeleninou T
SVAČINA: chia pudink s broskvemi 7.8/S
VEČEŘE: řecké cuketové placičky, tzatziki 1.3.7/T-S
Změna v menu vyhrazena.
Potravinové alergeny
podléhající legislativnímu dle směrnice 1169/11 EU s účinností od 13.12.2014
- OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK - pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut a výrobky z nich
- KORÝŠI a výrobky z nich
- VEJCE a výrobky z nich
- RYBY a výrobky z nich
- PODZEMNICE OLEJNÁ a výrobky z ní
- SÓJOVÉ BOBY a výrobky z nich
- MLÉKO a výrobky z něj
- SKOŘÁPKOVÉ PLODY a výrobky z nich
- CELER a výrobky z něho
- HOŘČICE a výrobky z ní
- SEZAMOVÁ SEMENA a výrobky z nich
- OXID SIŘIČITÝ
- VLČÍ BOB a výrobky z něj
- MĚKKÝŠI a výrobky z nich