Aktuální jídelníček
JÍDELNÍČEK 38. TÝDEN
(název pokrmu / alergeny / způsob konzumace)
PONDĚLÍ 15.9.
SNÍDANĚ: snídaňová variace 1.3.7/S
SVAČINA: ovocno-zeleninové smoothie S
OBĚD: boloňské špagety 1.7/T
SVAČINA: pistáciový termix 7.8/S
VEČEŘE: krůtí steak, grilovaná zelenina T
ÚTERÝ 16.9.
SNÍDANĚ: francouzský toast 1.3.7/T
SVAČINA: ovocný jogurt 7/S
OBĚD: zapékaná kuřecí prsa s cuketou a brynzou, grenaille 7/T
SVAČINA: maďarská pomazánka, rýžové racio 7/S
VEČEŘE: grilovaný halloumi sýr s quinoa salátem 7/T
STŘEDA 17.9.
SNÍDANĚ: oříšková granola, řecký jogurt 1.5.7.8/S
SVAČINA: pomazánka s uzeným sýrem, knäckebrot 1.7/S
OBĚD: rajčatové rizoto s kuřecím masem 7/T
SVAČINA: polévka z červené čočky T
VEČEŘE: salát nicoise s tuňákem 3.4.10/T-S
ČTVRTEK 18.9.
SNÍDANĚ: celerový salát se šunkou, kváskový chléb 1.7/S
SVAČINA: bublanina s lesním ovocem 1.3.7/S
OBĚD: panenka v hořčičné omáčce, bulgur 1.7.10/T
SVAČINA: pažitkový cottage, semínkové plátky 1.7.8/S
VEČEŘE: těstovinový caesar salát 1.7/S
PÁTEK 19.9.
SNÍDANĚ: bagel se sušenou šunkou a rukolou 1.3.7.11/S
SVAČINA: jablečný muffin se skořicí 1.3.7/S
OBĚD: holandský řízek, bramborové pyré, salát 3.7/T
SVAČINA: červená řepa s mozzarellou a balzamikem 7/S
VEČEŘE: zeleninové lečo s vejci, večerní chléb 3.8/T
Změna v menu vyhrazena.
Potravinové alergeny
podléhající legislativnímu dle směrnice 1169/11 EU s účinností od 13.12.2014
- OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK - pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut a výrobky z nich
- KORÝŠI a výrobky z nich
- VEJCE a výrobky z nich
- RYBY a výrobky z nich
- PODZEMNICE OLEJNÁ a výrobky z ní
- SÓJOVÉ BOBY a výrobky z nich
- MLÉKO a výrobky z něj
- SKOŘÁPKOVÉ PLODY a výrobky z nich
- CELER a výrobky z něho
- HOŘČICE a výrobky z ní
- SEZAMOVÁ SEMENA a výrobky z nich
- OXID SIŘIČITÝ
- VLČÍ BOB a výrobky z něj
- MĚKKÝŠI a výrobky z nich