Aktuální jídelníček
JÍDELNÍČEK 48. TÝDEN
(název pokrmu / alergeny / způsob konzumace)
PONDĚLÍ 24.11.
SNÍDANĚ: vaječná fritatta s Cottage a rukolou, dýňová kostka 1.3.7/T-S
SVAČINA: strouhaná mrkev s pomerančem a zázvorem S
OBĚD: srbské rizoto 7/T
SVAČINA: quacamole, celozrnné nachos 1/S
VEČEŘE: Cobbův salát 7.8/S
ÚTERÝ 25.11.
SNÍDANĚ: proteinová rýže piňa colada s mangem 7.8/T
SVAČINA: ředkvičková pomazánka, kukuřičné racio 7/S
OBĚD: krůtí fricassée, bulgur 1.7/T
SVAČINA: Tom Yum polévka s kuřecím masem 8/T
VEČEŘE: salát se šunkou, kukuřicí a pečenou mrkví, večerní chléb 1.7.8/S
STŘEDA 26.11.
SNÍDANĚ: makovec s citronovým krémem 7/S
SVAČINA: hummus se zeleninovými hranolkami S
OBĚD: batátové pyré, krůtí sous vide, restovaná zelenina T
SVAČINA: zeleninová polévka s játrovými knedlíčky 3/T
VEČEŘE: špenátová palačinka s kuřecím masem 1.3.7.8/T
ČTVRTEK 27.11.
SNÍDANĚ: lososová pomazánka s koprem, žitný chléb 1.4.7/S
SVAČINA: proteinový flapjack 1.7/S
OBĚD: kuře Alfredo s celozrnnými těstovinami 1.7/T
SVAČINA: závin s pastrami šunkou 1.3.11/T
VEČEŘE: řecký bowl 7/S-T
PÁTEK 28.11.
SNÍDANĚ: sýrové placičky, polníček 1.3.7/T-S
SVAČINA: ovocný salát 8/S
OBĚD: zelňák s bazalkovým dipem 1.3.7/T
SVAČINA: pomerančový krém s čokoládou 7.8/S
VEČEŘE: kuskus se zeleninou a krevetami 1.2/T
Změna v menu vyhrazena.
Potravinové alergeny
podléhající legislativnímu dle směrnice 1169/11 EU s účinností od 13.12.2014
- OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK - pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut a výrobky z nich
- KORÝŠI a výrobky z nich
- VEJCE a výrobky z nich
- RYBY a výrobky z nich
- PODZEMNICE OLEJNÁ a výrobky z ní
- SÓJOVÉ BOBY a výrobky z nich
- MLÉKO a výrobky z něj
- SKOŘÁPKOVÉ PLODY a výrobky z nich
- CELER a výrobky z něho
- HOŘČICE a výrobky z ní
- SEZAMOVÁ SEMENA a výrobky z nich
- OXID SIŘIČITÝ
- VLČÍ BOB a výrobky z něj
- MĚKKÝŠI a výrobky z nich

