Aktuální jídelníček


JÍDELNÍČEK 47. TÝDEN

(název pokrmu / alergeny / způsob konzumace)

PONDĚLÍ 17.11. STÁTNÍ SVÁTEK

ÚTERÝ 18.11.

SNÍDANĚ: celerový salát se šunkou a kukuřicí, selský rohlík 1.7.10/S

SVAČINA: avokádový dezert s banánem 7.8/S

OBĚD: celozrnné těstoviny s brokol. omáčkou a filírovaným prsem 1.7/T

SVAČINA: proteinový nápoj 7/S

VEČEŘE: kuřecí bbq paličky, zeleninové hranolky 6.9/T

STŘEDA 19.11.

SNÍDANĚ: tvarožník s jablky a mandlovou drobenkou 1.3.7.8/S

SVAČINA: lilková pomazánka, semínkové plátky 1.7.8/S

OBĚD: hovězí na červeném víně, bramborová kaše 7.9/T

SVAČINA: špenátová polévka s vejcem 8/T

VEČEŘE: caprese těstovinový salát s kuřecím masem 1.7/T-S

ČTVRTEK 20.11.

SNÍDANĚ: pomazánka z pečené papriky, debrecínka, kváskový chléb 1.7/S

SVAČINA: tapiokový pudink s jahodami 8/S

OBĚD: španělská paella T

SVAČINA: asijská polévka T

VEČEŘE: fit "smažák", brambory, jogurtová tatarka 3.7/T

PÁTEK 21.11.

SNÍDANĚ: špaldová palačinka s tvarohovou náplní a borůvkami 1.3.7/S

SVAČINA: ovoce s oříšky 8/S

OBĚD: dančí guláš, celozrnné těstoviny 1/T

SVAČINA: pomazánka z uzeného sýra, racio rýžové 7/S

VEČEŘE: pikantní fajitas v celozrnné tortille 1/T


Změna v menu vyhrazena.

  

Potravinové alergeny

podléhající legislativnímu dle směrnice 1169/11 EU s účinností od 13.12.2014

  • OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK - pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut a výrobky z nich
  • KORÝŠI a výrobky z nich
  • VEJCE a výrobky z nich
  • RYBY a výrobky z nich
  • PODZEMNICE OLEJNÁ a výrobky z ní
  • SÓJOVÉ BOBY a výrobky z nich
  • MLÉKO a výrobky z něj
  • SKOŘÁPKOVÉ PLODY a výrobky z nich
  • CELER a výrobky z něho
  • HOŘČICE a výrobky z ní
  • SEZAMOVÁ SEMENA a výrobky z nich
  • OXID SIŘIČITÝ
  • VLČÍ BOB a výrobky z něj
  • MĚKKÝŠI a výrobky z nich