Aktuální jídelníček


JÍDELNÍČEK 50. TÝDEN

(název pokrmu / alergeny / způsob konzumace)

PONDĚLÍ 8.12.

SNÍDANĚ: vajíčková pomazánka s avokádem, žitný rohlík 1.3.7/S

SVAČINA: ovesný crumble s hruškami a tvarohem 1.7/S

OBĚD: kuře na zelí, šťouchané brambory T

SVAČINA: rajčatová polévka s mozzarellou 7/T

VEČEŘE: těstovinový caesar salát 1.7/S

ÚTERÝ 9.12.

SNÍDANĚ: francouzský toast 1.3.7/T

SVAČINA: míša řez do kelímku 1.3.7/S

OBĚD: krůtí kung-pao s basmati rýží 6/T

SVAČINA: ředkvový salát s vejcem 3.7/S

VEČEŘE: bulgur se zeleninou, kuřecí steak 1/T

STŘEDA 10.12.

SNÍDANĚ: domácí granola, jogurt s proteinem a ovocem 1.7.8/S

SVAČINA: mrkvový salát s pomerančem a brusinkami 9/S

OBĚD: hovězí sekaná s bramborovým pyré, zelný salát 3.7/T

SVAČINA: pekanové sušenky 1.3.7.8/S

VEČEŘE: tuňák s cizrnovým salátem 4/T

ČTVRTEK 11.12.

SNÍDANĚ: variace anglické snídaně 1.3/S-T

SVAČINA: řecký jogurt s mangovo-banánovým pyré 7/S

OBĚD: hráškové rizoto s panenkou sous vide 7/T

SVAČINA: salát s jablkem, řapíkatým celerem, sýrem a vl. ořechy 7.8/S

VEČEŘE: cuketová "pizza" quattro formaggi 3.7/T

PÁTEK 12.12.

SNÍDANĚ: mrkvový řez s ricottovým krémem 3.7.8/S

SVAČINA: sardinková pomazánka, knuspi 1.4.7/S

OBĚD: kuřecí fašírky, grenaille, salát z červené řepy 3.7/T

SVAČINA: zimní čočková polévka T

VEČEŘE: pochoutkový fit salát, večerní chléb 7.8/S


Změna v menu vyhrazena.

  

Potravinové alergeny

podléhající legislativnímu dle směrnice 1169/11 EU s účinností od 13.12.2014

  • OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK - pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut a výrobky z nich
  • KORÝŠI a výrobky z nich
  • VEJCE a výrobky z nich
  • RYBY a výrobky z nich
  • PODZEMNICE OLEJNÁ a výrobky z ní
  • SÓJOVÉ BOBY a výrobky z nich
  • MLÉKO a výrobky z něj
  • SKOŘÁPKOVÉ PLODY a výrobky z nich
  • CELER a výrobky z něho
  • HOŘČICE a výrobky z ní
  • SEZAMOVÁ SEMENA a výrobky z nich
  • OXID SIŘIČITÝ
  • VLČÍ BOB a výrobky z něj
  • MĚKKÝŠI a výrobky z nich