Aktuální jídelníček
Děkuji Vám z celého srdce za vaši přízeň, věrnost a důvěru, kterou jste nám po celý rok dávali. Velmi si vážíme toho, že jste s námi. Budeme se na Vás těšit v novém roce.
Za celý tým
Katka Martincová
JÍDELNÍČEK 2. TÝDEN
(název pokrmu / alergeny / způsob konzumace)
PONDĚLÍ 5.1.
SNÍDANĚ: sýrová variace, kaiserka 1.3.7.8/S
SVAČINA: tvaroh s lesním ovocem 7/S
OBĚD: kološvárské zelí T
SVAČINA: zeleninový salát s fetou 7.8/S
VEČEŘE: tabouleh z quinoi s trhaným masem T
ÚTERÝ 6.1.
SNÍDANĚ: vaječná fritatta se sušenými rajčaty, žitný rohlík 1.3.7/T
SVAČINA: ovocná miska s oříšky 8/S
OBĚD: mrkvové pyré, růžičková kapusta, krůtí plátek T
SVAČINA: jablečné muffiny 1.3.7/S
VEČEŘE: thajská polévka s kuřecím masem 8/T
STŘEDA 7.1.
SNÍDANĚ: proteinová rýže s malinami 8/T
SVAČINA: nivová pomazánka, křehké rohlíčky 1.7/S
OBĚD: treska na kari, rýžové nudle 4/T
SVAČINA: zeleninový salát s vinaigrette 8/S
VEČEŘE: kuřecí pikantní směs, celozrnná tortilla 1/T
ČTVRTEK 8.1.
SNÍDANĚ: šunková pěna s křenem, slunečnicový chléb 1.7/S
SVAČINA: pistáciový pudink 7.8/S
OBĚD: kuskusové "rizoto", filírovaná vepřová panenka 1.7/T
SVAČINA: hráškový krém s uzeným lososem 4.7/T
VEČEŘE: květákový nákyp s mletým masem 7/T
PÁTEK 9.1.
SNÍDANĚ: dýňový chlebíček, ricottový krém 1.3.7/S
SVAČINA: lahůdkový dip, zeleninové hranolky 6/S
OBĚD: hovězí po burgundsku, šťouchané brambory T
SVAČINA: špenátová polévka s vejcem 3.7/T
VEČEŘE: fazolový salát s vejcem a šunkou, proteinový chléb 1.3.7.8/S
Potravinové alergeny
podléhající legislativnímu dle směrnice 1169/11 EU s účinností od 13.12.2014
- OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK - pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut a výrobky z nich
- KORÝŠI a výrobky z nich
- VEJCE a výrobky z nich
- RYBY a výrobky z nich
- PODZEMNICE OLEJNÁ a výrobky z ní
- SÓJOVÉ BOBY a výrobky z nich
- MLÉKO a výrobky z něj
- SKOŘÁPKOVÉ PLODY a výrobky z nich
- CELER a výrobky z něho
- HOŘČICE a výrobky z ní
- SEZAMOVÁ SEMENA a výrobky z nich
- OXID SIŘIČITÝ
- VLČÍ BOB a výrobky z něj
- MĚKKÝŠI a výrobky z nich

