Aktuální jídelníček


JÍDELNÍČEK 46. TÝDEN

(název pokrmu / alergeny / způsob konzumace)

PONDĚLÍ 10.11.

SNÍDANĚ: mrkvová pomazánka s lučinou, vejce, vícezrnný chléb 1.3.7/S

SVAČINA: ovocno-zeleninové smoothie 7/S

OBĚD: hovězí burger v žitné housce, salát coleslaw 1.7/T-S

SVAČINA: pistáciový termix 7.8/S

VEČEŘE: celerové placičky s kuřecím masem, dýňové pyré 9/T

ÚTERÝ 11.11.

SNÍDANĚ: rýžová kaše se skořicí, pekany a švestkami 7.8/T

SVAČINA: stracciatella dezert 7.8/S

OBĚD: trhané kachní stehno, bílé zelí, gnocchi 1.3/T

SVAČINA: zapečený toast s hruškou a hermelínem 1.7/S

VEČEŘE: bořšč s hovězím masem T

STŘEDA 12.11.

SNÍDANĚ: rajčatová salsa, volské oko, šunka, žitný rohlík 1.3/S

SVAČINA: kokosový jogurt s pečenými fíky 7/S

OBĚD: kuře Teriyaki s asijskou zeleninou a rýžovými nudlemi 6/T

SVAČINA: hráškový krém s lososem 4.7/T

VEČEŘE: salát Nicoise s trhaným masem 3.7.10/T

ČTVRTEK 13.11.

SNÍDANĚ: pomazánka z pečeného masa, kváskový chléb 1.7/S

SVAČINA: sezamové sušenky 1.3.7.11/S

OBĚD: krůtí medailonky pěti vůní, zeleninový kuskus 1/T

SVAČINA: fazolkový salát s vejcem 3.7/S

VEČEŘE: masové kuličky s rýží, rajčatová omáčka 3/T

PÁTEK 14.11.

SNÍDANĚ: jablečný perník, ricottový krém 1.3.7.8/S

SVAČINA: sýrová kaiserka 1.7.8/S

OBĚD: zapékané brambory s mletým masem a paprikou 3.T

SVAČINA: chia pudink s ovocem 7.8/S

VEČEŘE: kuřecí nugetky, zeleninový salát, medová zálivka 7.10/S


Změna v menu vyhrazena.

  

Potravinové alergeny

podléhající legislativnímu dle směrnice 1169/11 EU s účinností od 13.12.2014

  • OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK - pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut a výrobky z nich
  • KORÝŠI a výrobky z nich
  • VEJCE a výrobky z nich
  • RYBY a výrobky z nich
  • PODZEMNICE OLEJNÁ a výrobky z ní
  • SÓJOVÉ BOBY a výrobky z nich
  • MLÉKO a výrobky z něj
  • SKOŘÁPKOVÉ PLODY a výrobky z nich
  • CELER a výrobky z něho
  • HOŘČICE a výrobky z ní
  • SEZAMOVÁ SEMENA a výrobky z nich
  • OXID SIŘIČITÝ
  • VLČÍ BOB a výrobky z něj
  • MĚKKÝŠI a výrobky z nich