Aktuální jídelníček


JÍDELNÍČEK 25. TÝDEN

(název pokrmu / alergeny / způsob konzumace)

PONDĚLÍ 16.6.

SNÍDANĚ: obložený bagel sušenou šunkou a vejcem 1.3.7/S

SVAČINA: ovocno-zeleninové smoothie S

OBĚD: boloňská omáčka s cuketou, špagety 1/T

SVAČINA: borůvkový tvaroh 7/S

VEČEŘE: caesar salát s kuřecím masem a dresinkem 1.7/S

ÚTERÝ 17.6.

SNÍDANĚ: banánový chlebíček, ricottový krém 1.3.7.8/S

SVAČINA: ředkvičková pomazánka, racio 7/S

OBĚD: chilli con carne s kukuřicí a fazolemi, rýže T

SVAČINA: cizrnový salát se šunkou S

VEČEŘE: zelňák s uzeným masem 1.7/T

STŘEDA 18.6.

SNÍDANĚ: vajíčkový salát, žitný rohlík 1.3.7/S

SVAČINA: arašídový muffin s proteinem 1.3.5.7.8/S

OBĚD: hrachové pyré, vepřová pečeně 9/T

SVAČINA: řecký jogurt s čekankovým sirupem a oříšky 7.8/

VEČEŘE: pečené kuře s gratinovanou zeleninou 4/T

ČTVRTEK 19.6.

SNÍDANĚ: kváskový chléb s pastrami 1.3.7.10/S

SVAČINA: kakaový chia pudink 7.8/S

OBĚD: krůtí guláš, celozrnné těstoviny 1/T

SVAČINA: brokolicový quiche s mozzarellou 1.3.7/T

VEČEŘE: salát z červené řepy, kuřecí medailonky 10/S-T

PÁTEK 20.6.

SNÍDANĚ: jáhlová kaše s lesním ovocem T

SVAČINA: ovoce s oříšky 8/S

OBĚD: beluga čočka s řapíkatým celerem a lososem 4.9/T

SVAČINA: sýrový dip, zelenina 1.7.8/S

VEČEŘE: quesadilla s trhaným masem 1.7/T


Změna v menu vyhrazena.

  

Potravinové alergeny

podléhající legislativnímu dle směrnice 1169/11 EU s účinností od 13.12.2014

  • OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK - pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut a výrobky z nich
  • KORÝŠI a výrobky z nich
  • VEJCE a výrobky z nich
  • RYBY a výrobky z nich
  • PODZEMNICE OLEJNÁ a výrobky z ní
  • SÓJOVÉ BOBY a výrobky z nich
  • MLÉKO a výrobky z něj
  • SKOŘÁPKOVÉ PLODY a výrobky z nich
  • CELER a výrobky z něho
  • HOŘČICE a výrobky z ní
  • SEZAMOVÁ SEMENA a výrobky z nich
  • OXID SIŘIČITÝ
  • VLČÍ BOB a výrobky z něj
  • MĚKKÝŠI a výrobky z nich