Aktuální jídelníček
JÍDELNÍČEK 50. TÝDEN
(název pokrmu / alergeny / způsob konzumace)
PONDĚLÍ 8.12.
SNÍDANĚ: vajíčková pomazánka s avokádem, žitný rohlík 1.3.7/S
SVAČINA: ovesný crumble s hruškami a tvarohem 1.7/S
OBĚD: kuře na zelí, šťouchané brambory T
SVAČINA: rajčatová polévka s mozzarellou 7/T
VEČEŘE: těstovinový caesar salát 1.7/S
ÚTERÝ 9.12.
SNÍDANĚ: francouzský toast 1.3.7/T
SVAČINA: míša řez do kelímku 1.3.7/S
OBĚD: krůtí kung-pao s basmati rýží 6/T
SVAČINA: ředkvový salát s vejcem 3.7/S
VEČEŘE: bulgur se zeleninou, kuřecí steak 1/T
STŘEDA 10.12.
SNÍDANĚ: domácí granola, jogurt s proteinem a ovocem 1.7.8/S
SVAČINA: mrkvový salát s pomerančem a brusinkami 9/S
OBĚD: hovězí sekaná s bramborovým pyré, zelný salát 3.7/T
SVAČINA: pekanové sušenky 1.3.7.8/S
VEČEŘE: tuňák s cizrnovým salátem 4/T
ČTVRTEK 11.12.
SNÍDANĚ: variace anglické snídaně 1.3/S-T
SVAČINA: řecký jogurt s mangovo-banánovým pyré 7/S
OBĚD: hráškové rizoto s panenkou sous vide 7/T
SVAČINA: salát s jablkem, řapíkatým celerem, sýrem a vl. ořechy 7.8/S
VEČEŘE: cuketová "pizza" quattro formaggi 3.7/T
PÁTEK 12.12.
SNÍDANĚ: mrkvový řez s ricottovým krémem 3.7.8/S
SVAČINA: sardinková pomazánka, knuspi 1.4.7/S
OBĚD: kuřecí fašírky, grenaille, salát z červené řepy 3.7/T
SVAČINA: zimní čočková polévka T
VEČEŘE: pochoutkový fit salát, večerní chléb 7.8/S
Změna v menu vyhrazena.
Potravinové alergeny
podléhající legislativnímu dle směrnice 1169/11 EU s účinností od 13.12.2014
- OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK - pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut a výrobky z nich
- KORÝŠI a výrobky z nich
- VEJCE a výrobky z nich
- RYBY a výrobky z nich
- PODZEMNICE OLEJNÁ a výrobky z ní
- SÓJOVÉ BOBY a výrobky z nich
- MLÉKO a výrobky z něj
- SKOŘÁPKOVÉ PLODY a výrobky z nich
- CELER a výrobky z něho
- HOŘČICE a výrobky z ní
- SEZAMOVÁ SEMENA a výrobky z nich
- OXID SIŘIČITÝ
- VLČÍ BOB a výrobky z něj
- MĚKKÝŠI a výrobky z nich

