Aktuální jídelníček
JÍDELNÍČEK 47. TÝDEN
(název pokrmu / alergeny / způsob konzumace)
PONDĚLÍ 17.11. STÁTNÍ SVÁTEK
ÚTERÝ 18.11.
SNÍDANĚ: celerový salát se šunkou a kukuřicí, selský rohlík 1.7.10/S
SVAČINA: avokádový dezert s banánem 7.8/S
OBĚD: celozrnné těstoviny s brokol. omáčkou a filírovaným prsem 1.7/T
SVAČINA: proteinový nápoj 7/S
VEČEŘE: kuřecí bbq paličky, zeleninové hranolky 6.9/T
STŘEDA 19.11.
SNÍDANĚ: tvarožník s jablky a mandlovou drobenkou 1.3.7.8/S
SVAČINA: lilková pomazánka, semínkové plátky 1.7.8/S
OBĚD: hovězí na červeném víně, bramborová kaše 7.9/T
SVAČINA: špenátová polévka s vejcem 8/T
VEČEŘE: caprese těstovinový salát s kuřecím masem 1.7/T-S
ČTVRTEK 20.11.
SNÍDANĚ: pomazánka z pečené papriky, debrecínka, kváskový chléb 1.7/S
SVAČINA: tapiokový pudink s jahodami 8/S
OBĚD: španělská paella T
SVAČINA: asijská polévka T
VEČEŘE: fit "smažák", brambory, jogurtová tatarka 3.7/T
PÁTEK 21.11.
SNÍDANĚ: špaldová palačinka s tvarohovou náplní a borůvkami 1.3.7/S
SVAČINA: ovoce s oříšky 8/S
OBĚD: dančí guláš, celozrnné těstoviny 1/T
SVAČINA: pomazánka z uzeného sýra, racio rýžové 7/S
VEČEŘE: pikantní fajitas v celozrnné tortille 1/T
Změna v menu vyhrazena.
Potravinové alergeny
podléhající legislativnímu dle směrnice 1169/11 EU s účinností od 13.12.2014
- OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK - pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut a výrobky z nich
- KORÝŠI a výrobky z nich
- VEJCE a výrobky z nich
- RYBY a výrobky z nich
- PODZEMNICE OLEJNÁ a výrobky z ní
- SÓJOVÉ BOBY a výrobky z nich
- MLÉKO a výrobky z něj
- SKOŘÁPKOVÉ PLODY a výrobky z nich
- CELER a výrobky z něho
- HOŘČICE a výrobky z ní
- SEZAMOVÁ SEMENA a výrobky z nich
- OXID SIŘIČITÝ
- VLČÍ BOB a výrobky z něj
- MĚKKÝŠI a výrobky z nich

