Aktuální jídelníček


JÍDELNÍČEK 51. TÝDEN

(název pokrmu / alergeny / způsob konzumace)

PONDĚLÍ 15.12.

SNÍDANĚ: pomazánka z červené řepy, fitness chléb 1.7/S

SVAČINA: ovocný mix s oříšky 8/S

OBĚD: kuře na paprice, celozrnné těstoviny 1.7/T

SVAČINA: borůvkový tvaroh 7/S

VEČEŘE: quesadilla s trhaným masem, coleslaw 1.7/T

ÚTERÝ 16.12.

SNÍDANĚ: obložená celozrnná houska sýrem a vejcem 1.3.7/S

SVAČINA: jablečný pudink se skořicí 7.8/S

OBĚD: kuřecí kari s asijskou zeleninou, rýže 8/T

SVAČINA: maďarská pomazánka, racio chlebíčky 7/S

VEČEŘE: farmářský salát 3.7/T-S

STŘEDA 17.12.

SNÍDANĚ: semínkový chléb bez mouky, bylinková lučina, šunka 3.7.8/S

SVAČINA: zdravé marokánky 1.8/S

OBĚD: zapečené carbonara těstoviny 1.3.7/T

SVAČINA: řecký salát 7/S

VEČEŘE: kuřecí teriyaki, restovaná zelenina 6/T

ČTVRTEK 18.12.

SNÍDANĚ: kváskový chléb ve vajíčku, debrecínka 1.3/S

SVAČINA: proteinový donut 1.3.7.8/S

OBĚD: indické tandoori, kuskus 1/T

SVAČINA: minestrone polévka s fazolemi T

VEČEŘE: grilovaný hermelín s brusinkami, zeleninový salát 7/S

PÁTEK 19.12.

SNÍDANĚ: ovesná Snickers kaše s arašídy 1.5.8/T

SVAČINA: ovocná miska se sýrem 7/S

OBĚD: vepřové výpečky, špenát, bramborový knedlík T

SVAČINA: sušenkový tvaroh s proteinem 7.8/S

VEČEŘE: čevapčiči, ajvar, celozrnná pita 1/T-S


Změna v menu vyhrazena.

  

Potravinové alergeny

podléhající legislativnímu dle směrnice 1169/11 EU s účinností od 13.12.2014

  • OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK - pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut a výrobky z nich
  • KORÝŠI a výrobky z nich
  • VEJCE a výrobky z nich
  • RYBY a výrobky z nich
  • PODZEMNICE OLEJNÁ a výrobky z ní
  • SÓJOVÉ BOBY a výrobky z nich
  • MLÉKO a výrobky z něj
  • SKOŘÁPKOVÉ PLODY a výrobky z nich
  • CELER a výrobky z něho
  • HOŘČICE a výrobky z ní
  • SEZAMOVÁ SEMENA a výrobky z nich
  • OXID SIŘIČITÝ
  • VLČÍ BOB a výrobky z něj
  • MĚKKÝŠI a výrobky z nich