Aktuální jídelníček


JÍDELNÍČEK 18. TÝDEN

(název pokrmu / alergeny / způsob konzumace)

PONDĚLÍ 28.4.

SNÍDANĚ: cottage placičky 1.3.7/T

SVAČINA: karamelový pudink s křupinkami 1.7/S

OBĚD: kološvárské zelí T

SVAČINA: obložená kaiserka 1.7/S

VEČEŘE: kuřecí špalíky bbq, salát, pečené brambory 6/T

ÚTERÝ 29.4.

SNÍDANĚ: hovězí pastrami, vejce, lučina, fitness chléb 1.3.7/S

SVAČINA: mrkváč s ricottovým krémem 1.3.7.8/S

OBĚD: kuřecí špaldoto 1.7/T

SVAČINA: šunkové quinoa muffiny 3.7/S-T

VEČEŘE: filet z tresky, fenyklový salát, bramborové pyré 4.7/T

STŘEDA 30.4.

SNÍDANĚ: proteinová kaše s borůvkami 7.8/S

SVAČINA: ovoce s oříšky 7.8/S

OBĚD: dančí guláš, celozrnné těstoviny 1/T

SVAČINA: pomazánka z grilované papriky, racio 7/S

VEČEŘE: šunkový salát s hráškem, večerní chléb 3.8/S

ČTVRTEK 1.5.

SNÍDANĚ: snídaňová variace 1.7/S

SVAČINA: mandlový muffin 1.3.7.8/S

OBĚD: těstovinový salát s tuňákem 3.4/T

SVAČINA: rajčatový krém s mozzarellou a pestem 7.8/T

VEČEŘE: krůtí steak, restovaná zelenina T

PÁTEK 2.5.

SNÍDANĚ: tvarohová žemlovka 1.3.7/T

SVAČINA: pomazánka s brynzou a pažitkou, špaldové rohlíčky 1.7/S

OBĚD: cizrnové pyré, hovězí plec sous vide 7/T

SVAČINA: květákový salát se šunkou a vejcem 3.7/S

VEČEŘE: čevapčiči, ajvar, zelenina, pita chléb 1/T


Potravinové alergeny

podléhající legislativnímu dle směrnice 1169/11 EU s účinností od 13.12.2014

  • OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK - pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut a výrobky z nich
  • KORÝŠI a výrobky z nich
  • VEJCE a výrobky z nich
  • RYBY a výrobky z nich
  • PODZEMNICE OLEJNÁ a výrobky z ní
  • SÓJOVÉ BOBY a výrobky z nich
  • MLÉKO a výrobky z něj
  • SKOŘÁPKOVÉ PLODY a výrobky z nich
  • CELER a výrobky z něho
  • HOŘČICE a výrobky z ní
  • SEZAMOVÁ SEMENA a výrobky z nich
  • OXID SIŘIČITÝ
  • VLČÍ BOB a výrobky z něj
  • MĚKKÝŠI a výrobky z nich