Aktuální jídelníček
JÍDELNÍČEK 25. TÝDEN
(název pokrmu / alergeny / způsob konzumace)
PONDĚLÍ 16.6.
SNÍDANĚ: obložený bagel sušenou šunkou a vejcem 1.3.7/S
SVAČINA: ovocno-zeleninové smoothie S
OBĚD: boloňská omáčka s cuketou, špagety 1/T
SVAČINA: borůvkový tvaroh 7/S
VEČEŘE: caesar salát s kuřecím masem a dresinkem 1.7/S
ÚTERÝ 17.6.
SNÍDANĚ: banánový chlebíček, ricottový krém 1.3.7.8/S
SVAČINA: ředkvičková pomazánka, racio 7/S
OBĚD: chilli con carne s kukuřicí a fazolemi, rýže T
SVAČINA: cizrnový salát se šunkou S
VEČEŘE: zelňák s uzeným masem 1.7/T
STŘEDA 18.6.
SNÍDANĚ: vajíčkový salát, žitný rohlík 1.3.7/S
SVAČINA: arašídový muffin s proteinem 1.3.5.7.8/S
OBĚD: hrachové pyré, vepřová pečeně 9/T
SVAČINA: řecký jogurt s čekankovým sirupem a oříšky 7.8/
VEČEŘE: pečené kuře s gratinovanou zeleninou 4/T
ČTVRTEK 19.6.
SNÍDANĚ: kváskový chléb s pastrami 1.3.7.10/S
SVAČINA: kakaový chia pudink 7.8/S
OBĚD: krůtí guláš, celozrnné těstoviny 1/T
SVAČINA: brokolicový quiche s mozzarellou 1.3.7/T
VEČEŘE: salát z červené řepy, kuřecí medailonky 10/S-T
PÁTEK 20.6.
SNÍDANĚ: jáhlová kaše s lesním ovocem T
SVAČINA: ovoce s oříšky 8/S
OBĚD: beluga čočka s řapíkatým celerem a lososem 4.9/T
SVAČINA: sýrový dip, zelenina 1.7.8/S
VEČEŘE: quesadilla s trhaným masem 1.7/T
Změna v menu vyhrazena.
Potravinové alergeny
podléhající legislativnímu dle směrnice 1169/11 EU s účinností od 13.12.2014
- OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK - pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut a výrobky z nich
- KORÝŠI a výrobky z nich
- VEJCE a výrobky z nich
- RYBY a výrobky z nich
- PODZEMNICE OLEJNÁ a výrobky z ní
- SÓJOVÉ BOBY a výrobky z nich
- MLÉKO a výrobky z něj
- SKOŘÁPKOVÉ PLODY a výrobky z nich
- CELER a výrobky z něho
- HOŘČICE a výrobky z ní
- SEZAMOVÁ SEMENA a výrobky z nich
- OXID SIŘIČITÝ
- VLČÍ BOB a výrobky z něj
- MĚKKÝŠI a výrobky z nich