Aktuální jídelníček
JÍDELNÍČEK 18. TÝDEN
(název pokrmu / alergeny / způsob konzumace)
PONDĚLÍ 28.4.
SNÍDANĚ: cottage placičky 1.3.7/T
SVAČINA: karamelový pudink s křupinkami 1.7/S
OBĚD: kološvárské zelí T
SVAČINA: obložená kaiserka 1.7/S
VEČEŘE: kuřecí špalíky bbq, salát, pečené brambory 6/T
ÚTERÝ 29.4.
SNÍDANĚ: hovězí pastrami, vejce, lučina, fitness chléb 1.3.7/S
SVAČINA: mrkváč s ricottovým krémem 1.3.7.8/S
OBĚD: kuřecí špaldoto 1.7/T
SVAČINA: šunkové quinoa muffiny 3.7/S-T
VEČEŘE: filet z tresky, fenyklový salát, bramborové pyré 4.7/T
STŘEDA 30.4.
SNÍDANĚ: proteinová kaše s borůvkami 7.8/S
SVAČINA: ovoce s oříšky 7.8/S
OBĚD: dančí guláš, celozrnné těstoviny 1/T
SVAČINA: pomazánka z grilované papriky, racio 7/S
VEČEŘE: šunkový salát s hráškem, večerní chléb 3.8/S
ČTVRTEK 1.5.
SNÍDANĚ: snídaňová variace 1.7/S
SVAČINA: mandlový muffin 1.3.7.8/S
OBĚD: těstovinový salát s tuňákem 3.4/T
SVAČINA: rajčatový krém s mozzarellou a pestem 7.8/T
VEČEŘE: krůtí steak, restovaná zelenina T
PÁTEK 2.5.
SNÍDANĚ: tvarohová žemlovka 1.3.7/T
SVAČINA: pomazánka s brynzou a pažitkou, špaldové rohlíčky 1.7/S
OBĚD: cizrnové pyré, hovězí plec sous vide 7/T
SVAČINA: květákový salát se šunkou a vejcem 3.7/S
VEČEŘE: čevapčiči, ajvar, zelenina, pita chléb 1/T
Potravinové alergeny
podléhající legislativnímu dle směrnice 1169/11 EU s účinností od 13.12.2014
- OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK - pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut a výrobky z nich
- KORÝŠI a výrobky z nich
- VEJCE a výrobky z nich
- RYBY a výrobky z nich
- PODZEMNICE OLEJNÁ a výrobky z ní
- SÓJOVÉ BOBY a výrobky z nich
- MLÉKO a výrobky z něj
- SKOŘÁPKOVÉ PLODY a výrobky z nich
- CELER a výrobky z něho
- HOŘČICE a výrobky z ní
- SEZAMOVÁ SEMENA a výrobky z nich
- OXID SIŘIČITÝ
- VLČÍ BOB a výrobky z něj
- MĚKKÝŠI a výrobky z nich