Aktuální jídelníček
JÍDELNÍČEK 51. TÝDEN
(název pokrmu / alergeny / způsob konzumace)
PONDĚLÍ 15.12.
SNÍDANĚ: pomazánka z červené řepy, fitness chléb 1.7/S
SVAČINA: ovocný mix s oříšky 8/S
OBĚD: kuře na paprice, celozrnné těstoviny 1.7/T
SVAČINA: borůvkový tvaroh 7/S
VEČEŘE: quesadilla s trhaným masem, coleslaw 1.7/T
ÚTERÝ 16.12.
SNÍDANĚ: obložená celozrnná houska sýrem a vejcem 1.3.7/S
SVAČINA: jablečný pudink se skořicí 7.8/S
OBĚD: kuřecí kari s asijskou zeleninou, rýže 8/T
SVAČINA: maďarská pomazánka, racio chlebíčky 7/S
VEČEŘE: farmářský salát 3.7/T-S
STŘEDA 17.12.
SNÍDANĚ: semínkový chléb bez mouky, bylinková lučina, šunka 3.7.8/S
SVAČINA: zdravé marokánky 1.8/S
OBĚD: zapečené carbonara těstoviny 1.3.7/T
SVAČINA: řecký salát 7/S
VEČEŘE: kuřecí teriyaki, restovaná zelenina 6/T
ČTVRTEK 18.12.
SNÍDANĚ: kváskový chléb ve vajíčku, debrecínka 1.3/S
SVAČINA: proteinový donut 1.3.7.8/S
OBĚD: indické tandoori, kuskus 1/T
SVAČINA: minestrone polévka s fazolemi T
VEČEŘE: grilovaný hermelín s brusinkami, zeleninový salát 7/S
PÁTEK 19.12.
SNÍDANĚ: ovesná Snickers kaše s arašídy 1.5.8/T
SVAČINA: ovocná miska se sýrem 7/S
OBĚD: vepřové výpečky, špenát, bramborový knedlík T
SVAČINA: sušenkový tvaroh s proteinem 7.8/S
VEČEŘE: čevapčiči, ajvar, celozrnná pita 1/T-S
Změna v menu vyhrazena.
Potravinové alergeny
podléhající legislativnímu dle směrnice 1169/11 EU s účinností od 13.12.2014
- OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK - pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut a výrobky z nich
- KORÝŠI a výrobky z nich
- VEJCE a výrobky z nich
- RYBY a výrobky z nich
- PODZEMNICE OLEJNÁ a výrobky z ní
- SÓJOVÉ BOBY a výrobky z nich
- MLÉKO a výrobky z něj
- SKOŘÁPKOVÉ PLODY a výrobky z nich
- CELER a výrobky z něho
- HOŘČICE a výrobky z ní
- SEZAMOVÁ SEMENA a výrobky z nich
- OXID SIŘIČITÝ
- VLČÍ BOB a výrobky z něj
- MĚKKÝŠI a výrobky z nich

