Aktuální jídelníček
JÍDELNÍČEK 46. TÝDEN
(název pokrmu / alergeny / způsob konzumace)
PONDĚLÍ 10.11.
SNÍDANĚ: mrkvová pomazánka s lučinou, vejce, vícezrnný chléb 1.3.7/S
SVAČINA: ovocno-zeleninové smoothie 7/S
OBĚD: hovězí burger v žitné housce, salát coleslaw 1.7/T-S
SVAČINA: pistáciový termix 7.8/S
VEČEŘE: celerové placičky s kuřecím masem, dýňové pyré 9/T
ÚTERÝ 11.11.
SNÍDANĚ: rýžová kaše se skořicí, pekany a švestkami 7.8/T
SVAČINA: stracciatella dezert 7.8/S
OBĚD: trhané kachní stehno, bílé zelí, gnocchi 1.3/T
SVAČINA: zapečený toast s hruškou a hermelínem 1.7/S
VEČEŘE: bořšč s hovězím masem T
STŘEDA 12.11.
SNÍDANĚ: rajčatová salsa, volské oko, šunka, žitný rohlík 1.3/S
SVAČINA: kokosový jogurt s pečenými fíky 7/S
OBĚD: kuře Teriyaki s asijskou zeleninou a rýžovými nudlemi 6/T
SVAČINA: hráškový krém s lososem 4.7/T
VEČEŘE: salát Nicoise s trhaným masem 3.7.10/T
ČTVRTEK 13.11.
SNÍDANĚ: pomazánka z pečeného masa, kváskový chléb 1.7/S
SVAČINA: sezamové sušenky 1.3.7.11/S
OBĚD: krůtí medailonky pěti vůní, zeleninový kuskus 1/T
SVAČINA: fazolkový salát s vejcem 3.7/S
VEČEŘE: masové kuličky s rýží, rajčatová omáčka 3/T
PÁTEK 14.11.
SNÍDANĚ: jablečný perník, ricottový krém 1.3.7.8/S
SVAČINA: sýrová kaiserka 1.7.8/S
OBĚD: zapékané brambory s mletým masem a paprikou 3.T
SVAČINA: chia pudink s ovocem 7.8/S
VEČEŘE: kuřecí nugetky, zeleninový salát, medová zálivka 7.10/S
Změna v menu vyhrazena.
Potravinové alergeny
podléhající legislativnímu dle směrnice 1169/11 EU s účinností od 13.12.2014
- OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK - pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut a výrobky z nich
- KORÝŠI a výrobky z nich
- VEJCE a výrobky z nich
- RYBY a výrobky z nich
- PODZEMNICE OLEJNÁ a výrobky z ní
- SÓJOVÉ BOBY a výrobky z nich
- MLÉKO a výrobky z něj
- SKOŘÁPKOVÉ PLODY a výrobky z nich
- CELER a výrobky z něho
- HOŘČICE a výrobky z ní
- SEZAMOVÁ SEMENA a výrobky z nich
- OXID SIŘIČITÝ
- VLČÍ BOB a výrobky z něj
- MĚKKÝŠI a výrobky z nich

