Aktuální jídelníček


JÍDELNÍČEK 48. TÝDEN

(název pokrmu / alergeny / způsob konzumace)

PONDĚLÍ 24.11.

SNÍDANĚ: vaječná fritatta s Cottage a rukolou, dýňová kostka 1.3.7/T-S

SVAČINA: strouhaná mrkev s pomerančem a zázvorem S

OBĚD: srbské rizoto 7/T

SVAČINA: quacamole, celozrnné nachos 1/S

VEČEŘE: Cobbův salát 7.8/S

ÚTERÝ 25.11.

SNÍDANĚ: proteinová rýže piňa colada s mangem 7.8/T

SVAČINA: ředkvičková pomazánka, kukuřičné racio 7/S

OBĚD: krůtí fricassée, bulgur 1.7/T

SVAČINA: Tom Yum polévka s kuřecím masem 8/T

VEČEŘE: salát se šunkou, kukuřicí a pečenou mrkví, večerní chléb 1.7.8/S

STŘEDA 26.11.

SNÍDANĚ: makovec s citronovým krémem 7/S

SVAČINA: hummus se zeleninovými hranolkami S

OBĚD: batátové pyré, krůtí sous vide, restovaná zelenina T

SVAČINA: zeleninová polévka s játrovými knedlíčky 3/T

VEČEŘE: špenátová palačinka s kuřecím masem 1.3.7.8/T

ČTVRTEK 27.11.

SNÍDANĚ: lososová pomazánka s koprem, žitný chléb 1.4.7/S

SVAČINA: proteinový flapjack 1.7/S

OBĚD: kuře Alfredo s celozrnnými těstovinami 1.7/T

SVAČINA: závin s pastrami šunkou 1.3.11/T

VEČEŘE: řecký bowl 7/S-T

PÁTEK 28.11.

SNÍDANĚ: sýrové placičky, polníček 1.3.7/T-S

SVAČINA: ovocný salát 8/S

OBĚD: zelňák s bazalkovým dipem 1.3.7/T

SVAČINA: pomerančový krém s čokoládou 7.8/S

VEČEŘE: kuskus se zeleninou a krevetami 1.2/T


Změna v menu vyhrazena.

  

Potravinové alergeny

podléhající legislativnímu dle směrnice 1169/11 EU s účinností od 13.12.2014

  • OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK - pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut a výrobky z nich
  • KORÝŠI a výrobky z nich
  • VEJCE a výrobky z nich
  • RYBY a výrobky z nich
  • PODZEMNICE OLEJNÁ a výrobky z ní
  • SÓJOVÉ BOBY a výrobky z nich
  • MLÉKO a výrobky z něj
  • SKOŘÁPKOVÉ PLODY a výrobky z nich
  • CELER a výrobky z něho
  • HOŘČICE a výrobky z ní
  • SEZAMOVÁ SEMENA a výrobky z nich
  • OXID SIŘIČITÝ
  • VLČÍ BOB a výrobky z něj
  • MĚKKÝŠI a výrobky z nich