Aktuální jídelníček
JÍDELNÍČEK 12. TÝDEN
(název pokrmu / alergeny / způsob konzumace)
PONDĚLÍ 17.3.
SNÍDANĚ: zeleninové lečo se šunkou, žitný rohlík 1/T
SVAČINA: muffiny s borůvkami a proteinem 3/S-T
OBĚD: burger s trhaným hovězím a bbq omáčkou, coleslaw 1.7/T
SVAČINA: čočková polévka T
VEČEŘE: salát s kuřecím masem a brokolicí, proteinový chléb 1.7.8/S
ÚTERÝ 18.3.
SNÍDANĚ: proteinová kaše s tmavou čokoládou a kokosem 7.8/T
SVAČINA: ovocná miska s oříšky 8/S
OBĚD: srbské rizoto 7/T
SVAČINA: slaný koláč s cottage sýrem 1.3.7/S
VEČEŘE: těstovinový caesar salát 1.7/S
STŘEDA 19.3.
SNÍDANĚ: sýrovo-bylinkové placičky 1.3.7/T
SVAČINA: avokádový dezert s banánem 7.8/S
OBĚD: vepřová pečeně, gnocchi s houbovou omáčkou 1.7/T
SVAČINA: pomazánka lososová s koprem, rýžové racio 4.7/S
VEČEŘE: krůtí steak, restovaná zelenina T
ČTVRTEK 20.3.
SNÍDANĚ: žitný chléb s hovězí šunkou, rukolou a hořčičným dresinkem 7.10/S
SVAČINA: pistáciový termix 7.8/S
OBĚD: kuře pečené na zelí s bramborovým bezlepkovým knedlíkem T
SVAČINA: polévka kulajda 3/T
VEČEŘE: řecký bowl 7/T
PÁTEK 21.3.
SNÍDANĚ: tvarožník s jablky a mandlovou drobenkou 1.3.7.8/S
SVAČINA: bylinkový dip se zeleninovou miskou 7/S
OBĚD: kuřecí "čína" s basmati rýží 6/T
SVAČINA: chia pudink s ovocem 7.8/S
VEČEŘE: fit "smažák", brambory, jogurtová tatarka 7/T
Změna v menu vyhrazena.
Potravinové alergeny
podléhající legislativnímu dle směrnice 1169/11 EU s účinností od 13.12.2014
- OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK - pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut a výrobky z nich
- KORÝŠI a výrobky z nich
- VEJCE a výrobky z nich
- RYBY a výrobky z nich
- PODZEMNICE OLEJNÁ a výrobky z ní
- SÓJOVÉ BOBY a výrobky z nich
- MLÉKO a výrobky z něj
- SKOŘÁPKOVÉ PLODY a výrobky z nich
- CELER a výrobky z něho
- HOŘČICE a výrobky z ní
- SEZAMOVÁ SEMENA a výrobky z nich
- OXID SIŘIČITÝ
- VLČÍ BOB a výrobky z něj
- MĚKKÝŠI a výrobky z nich