Aktuální jídelníček
JÍDELNÍČEK 17.
TÝDEN
(název pokrmu
/ alergeny / způsob konzumace)
PONDĚLÍ 22.4.
SNÍDANĚ: pomazánka z červené řepy, fitness
chléb 1.7/S
SVAČINA: fazolové brownies 3/S
OBĚD: kološvárské zelí s rýží T
SVAČINA: fazolkový salát s vejcem 3.7/S
VEČEŘE: tabouleh
z quinoi, trhané maso T
ÚTERÝ 23.4.
SNÍDANĚ: cottage placičky s medvědím
česnekem 1.3.7/T
SVAČINA: straciatella krém s borůvkami 7/S
OBĚD: krůtí špaldoto 7/T
SVAČINA: pomazánka s uzeným sýrem,
kaiserka 1.7/S
VEČEŘE: hambáč
"naháč" s čedarem, zeleninový salát
7/T
STŘEDA 24.4.
SNÍDANĚ: řecký jogurt s lesním ovocem a
vločkami "overnight" 7/S
SVAČINA: obložený toast 1.7/S
OBĚD: výpečky na špenátu, šťouchané brambory T
SVAČINA: italský cizrnový salát 3/S
VEČEŘE: kuřecí
steak s grilovanou zeleninou T
ČTVRTEK 25.4.
SNÍDANĚ:
krůtí sendvič 1.7/S
SVAČINA:
ovocný mix s praženými semínky 8/S
OBĚD:
znojemská s hráškovou rýží 3/T
SVAČINA: dezert red velvet 1.3.7/S
VEČEŘE:
zapečené brambory s lososem,
cuketou a rajčaty 3.4/T
PÁTEK 26.4.
SNÍDANĚ: citronová "babeta" 1.3.7.8/S
SVAČINA: budapešťská pomazánka, rýžové racio 7/S
OBĚD: špagety se sicilským pestem a kuřecím
masem 1.8/T
SVAČINA: vaječný svitek s medvědím
česnekem 3.7/T-S
VEČEŘE: hovězí
ramen 3/T
Změna
v menu vyhrazena.
JÍDELNÍČEK 17. TÝDEN
(název pokrmu / alergeny / způsob konzumace)
PONDĚLÍ 22.4.
SNÍDANĚ: pomazánka z červené řepy, fitness chléb 1.7/S
SVAČINA: fazolové brownies 3/S
OBĚD: kološvárské zelí s rýží T
SVAČINA: fazolkový salát s vejcem 3.7/S
VEČEŘE: tabouleh z quinoi, trhané maso T
ÚTERÝ 23.4.
SNÍDANĚ: cottage placičky s medvědím česnekem 1.3.7/T
SVAČINA: straciatella krém s borůvkami 7/S
OBĚD: krůtí špaldoto 7/T
SVAČINA: pomazánka s uzeným sýrem, kaiserka 1.7/S
VEČEŘE: hambáč "naháč" s čedarem, zeleninový salát 7/T
STŘEDA 24.4.
SNÍDANĚ: řecký jogurt s lesním ovocem a vločkami "overnight" 7/S
SVAČINA: obložený toast 1.7/S
OBĚD: výpečky na špenátu, šťouchané brambory T
SVAČINA: italský cizrnový salát 3/S
VEČEŘE: kuřecí steak s grilovanou zeleninou T
ČTVRTEK 25.4.
SNÍDANĚ: krůtí sendvič 1.7/S
SVAČINA: ovocný mix s praženými semínky 8/S
OBĚD: znojemská s hráškovou rýží 3/T
SVAČINA: dezert red velvet 1.3.7/S
VEČEŘE: zapečené brambory s lososem, cuketou a rajčaty 3.4/T
PÁTEK 26.4.
SNÍDANĚ: citronová "babeta" 1.3.7.8/S
SVAČINA: budapešťská pomazánka, rýžové racio 7/S
OBĚD: špagety se sicilským pestem a kuřecím masem 1.8/T
SVAČINA: vaječný svitek s medvědím česnekem 3.7/T-S
VEČEŘE: hovězí ramen 3/T
Změna v menu vyhrazena.
Potravinové alergeny
podléhající legislativnímu dle směrnice 1169/11 EU s účinností od 13.12.2014
- OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK - pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut a výrobky z nich
- KORÝŠI a výrobky z nich
- VEJCE a výrobky z nich
- RYBY a výrobky z nich
- PODZEMNICE OLEJNÁ a výrobky z ní
- SÓJOVÉ BOBY a výrobky z nich
- MLÉKO a výrobky z něj
- SKOŘÁPKOVÉ PLODY a výrobky z nich
- CELER a výrobky z něho
- HOŘČICE a výrobky z ní
- SEZAMOVÁ SEMENA a výrobky z nich
- OXID SIŘIČITÝ
- VLČÍ BOB a výrobky z něj
- MĚKKÝŠI a výrobky z nich