Aktuální jídelníček


JÍDELNÍČEK 12. TÝDEN

(název pokrmu / alergeny / způsob konzumace)


PONDĚLÍ 17.3.

SNÍDANĚ: zeleninové lečo se šunkou, žitný rohlík 1/T

SVAČINA: muffiny s borůvkami a proteinem 3/S-T

OBĚD: burger s trhaným hovězím a bbq omáčkou, coleslaw 1.7/T

SVAČINA: čočková polévka T

VEČEŘE: salát s kuřecím masem a brokolicí, proteinový chléb 1.7.8/S


ÚTERÝ 18.3.

SNÍDANĚ: proteinová kaše s tmavou čokoládou a kokosem 7.8/T

SVAČINA: ovocná miska s oříšky 8/S

OBĚD: srbské rizoto 7/T

SVAČINA: slaný koláč s cottage sýrem 1.3.7/S

VEČEŘE: těstovinový caesar salát 1.7/S


STŘEDA 19.3.

SNÍDANĚ: sýrovo-bylinkové placičky 1.3.7/T

SVAČINA: avokádový dezert s banánem 7.8/S

OBĚD: vepřová pečeně, gnocchi s houbovou omáčkou 1.7/T

SVAČINA: pomazánka lososová s koprem, rýžové racio 4.7/S

VEČEŘE: krůtí steak, restovaná zelenina T


ČTVRTEK 20.3.

SNÍDANĚ: žitný chléb s hovězí šunkou, rukolou a hořčičným dresinkem 7.10/S

SVAČINA: pistáciový termix 7.8/S

OBĚD: kuře pečené na zelí s bramborovým bezlepkovým knedlíkem T

SVAČINA: polévka kulajda 3/T

VEČEŘE: řecký bowl 7/T


PÁTEK 21.3.

SNÍDANĚ: tvarožník s jablky a mandlovou drobenkou 1.3.7.8/S

SVAČINA: bylinkový dip se zeleninovou miskou 7/S

OBĚD: kuřecí "čína" s basmati rýží 6/T

SVAČINA: chia pudink s ovocem 7.8/S

VEČEŘE: fit "smažák", brambory, jogurtová tatarka 7/T


Změna v menu vyhrazena.  


Potravinové alergeny

podléhající legislativnímu dle směrnice 1169/11 EU s účinností od 13.12.2014

  • OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK - pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut a výrobky z nich
  • KORÝŠI a výrobky z nich
  • VEJCE a výrobky z nich
  • RYBY a výrobky z nich
  • PODZEMNICE OLEJNÁ a výrobky z ní
  • SÓJOVÉ BOBY a výrobky z nich
  • MLÉKO a výrobky z něj
  • SKOŘÁPKOVÉ PLODY a výrobky z nich
  • CELER a výrobky z něho
  • HOŘČICE a výrobky z ní
  • SEZAMOVÁ SEMENA a výrobky z nich
  • OXID SIŘIČITÝ
  • VLČÍ BOB a výrobky z něj
  • MĚKKÝŠI a výrobky z nich