Aktuální jídelníček


JÍDELNÍČEK 15. TÝDEN

(název pokrmu / alergeny / způsob konzumace - teplé, studené)

PONDĚLÍ 6.4.

SNÍDANĚ: proteinové muffiny s malinami 3.8/S-T

SVAČINA: cottage s balkánským sýrem a bylinkami, racio 7/S

OBĚD: boloňské špagety s hovězím masem 1/T

SVAČINA: čokoládový termix s křupinkami 1.7/S

VEČEŘE: proteinová pizza se šunkou a kukuřicí 3.7/T

ÚTERÝ 7.4.

SNÍDANĚ: domácí lučina s pažitkou, žitný chléb 1.7/S

SVAČINA: ovocný mix s arašídovým máslem 5/S

OBĚD: srbské rizoto 7/T

SVAČINA: proteinová tyčinka 5.8/S

VEČEŘE: zeleninový salát s prosciuttem a vejcem 3/S

STŘEDA 8.4.

SNÍDANĚ: snídaňová variace, celozrnný chléb 1.7/S

SVAČINA: vitamínový salátek 10/S

OBĚD: kuřecí cordon bleu, batátovo-dýňovým pyré 7/T

SVAČINA: proteinový nápoj S

VEČEŘE: krůtí perkelt na paprice a mrkvi s květákovou rýží T

ČTVRTEK 9.4. ZELENÝ ČTVRTEK - ZELENÉ MENU 😊

SNÍDANĚ: tvarohový pohár s kiwi 1.7/S

SVAČINA: ovocno-zeleninové smoothie S

OBĚD: zelené fazolky na kyselo s dušeným hovězím a bramborem T

SVAČINA: špenátová polévka s vejcem 3/T

VEČEŘE: celozrnný závin s brokolicí a šunkou 1.3/T

PÁTEK 10.4. VELKÝ PÁTEK - BEZMASÝ DEN 😊

SNÍDANĚ: proteinová mramorová bábovka 3.7/S

SVAČINA: lahůdková pomazánka, křehký chléb 6/S

OBĚD: dýňové placky s kysaným zelím 3/T

SVAČINA: dezert straciatella 7/S

VEČEŘE: salát z červené čočky se šmakounem T

Změna v menu vyhrazena.


Potravinové alergeny

podléhající legislativnímu dle směrnice 1169/11 EU s účinností od 13.12.2014

  • OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK - pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut a výrobky z nich
  • KORÝŠI a výrobky z nich
  • VEJCE a výrobky z nich
  • RYBY a výrobky z nich
  • PODZEMNICE OLEJNÁ a výrobky z ní
  • SÓJOVÉ BOBY a výrobky z nich
  • MLÉKO a výrobky z něj
  • SKOŘÁPKOVÉ PLODY a výrobky z nich
  • CELER a výrobky z něho
  • HOŘČICE a výrobky z ní
  • SEZAMOVÁ SEMENA a výrobky z nich
  • OXID SIŘIČITÝ
  • VLČÍ BOB a výrobky z něj
  • MĚKKÝŠI a výrobky z nich