Aktuální jídelníček
JÍDELNÍČEK 26. TÝDEN
(název pokrmu / alergeny / způsob konzumace)
PONDĚLÍ 23.6.
SNÍDANĚ: brynzová pomazánka, paprika, fitness chléb 1.7/S
SVAČINA: lotuskový dezert s ricottou 1.7/S
OBĚD: španělská paella T
SVAČINA: italská panzanella S
VEČEŘE: tabouleh s quinoou, kuřecí řízek 7/T
ÚTERÝ 24.6.
SNÍDANĚ: šunkový sendvič 1.7/S
SVAČINA: dýňový donut 1.3.7.8/S
OBĚD: kari omáčka s kokosovým mlékem, krůtím masem a zeleninou, bulgur 1.8/T
SVAČINA: zelný salát s jablky a kukuřicí 7/S
VEČEŘE: cuketovo-rýžový koláč s mletým masem 3.7/T
STŘEDA 25.6.
SNÍDANĚ: ovesné cottage placičky 1.3.7/T
SVAČINA: řecký jogurt s mangem 7/S
OBĚD: mořská štika na krémovém špenátu, pečené grenaille 4.7/T
SVAČINA: mandlový piškot s jahodami 1.3.7/S
VEČEŘE: hovězí ramen s nudlemi, sezamem a vejcem 1.3/T
ČTVRTEK 26.6.
SNÍDANĚ: pomazánka s modrým sýrem a pažitkou, kváskový chléb 1.7/S
SVAČINA: vanilkový tvaroh s meruňkami 7/S
OBĚD: vepřové medailonky s restovanou baby karotkou, šťouchaný brambor T
SVAČINA: rajčata s bazalkou a mozzarella třešinkami 7/S
VEČEŘE: fazolkový salát s tuňákem a vejcem 3.4/S
PÁTEK 27.6.
SNÍDANĚ: zeleninové lečo se šunkou, volské oko 3/T
SVAČINA: ovocný mix s oříšky 8/S
OBĚD: segedínský guláš, bramborový knedlík T
SVAČINA: karamelový termix 7/S
VEČEŘE: kuřecí středomořský salát s kuskusem 1.7/S
Změna v menu vyhrazena.
Potravinové alergeny
podléhající legislativnímu dle směrnice 1169/11 EU s účinností od 13.12.2014
- OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK - pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut a výrobky z nich
- KORÝŠI a výrobky z nich
- VEJCE a výrobky z nich
- RYBY a výrobky z nich
- PODZEMNICE OLEJNÁ a výrobky z ní
- SÓJOVÉ BOBY a výrobky z nich
- MLÉKO a výrobky z něj
- SKOŘÁPKOVÉ PLODY a výrobky z nich
- CELER a výrobky z něho
- HOŘČICE a výrobky z ní
- SEZAMOVÁ SEMENA a výrobky z nich
- OXID SIŘIČITÝ
- VLČÍ BOB a výrobky z něj
- MĚKKÝŠI a výrobky z nich