Aktuální jídelníček


JÍDELNÍČEK 29. TÝDEN

(název pokrmu / alergeny / způsob konzumace)

PONDĚLÍ 14.7.

SNÍDANĚ: obložené pečivo hovězí šunkou a rukolou 1.7/S

SVAČINA: čokoládová sušenka 1.3.7.8/S

OBĚD: zeleninové špaldoto s kuřecím masem 1.7/T

SVAČINA: proteinový termix 7.8/S

VEČEŘE: hambáč "naháč" s čedarem, zeleninový salát 7/T

ÚTERÝ 15.7.

SNÍDANĚ: oříšková granola, řecký jogurt, jahody 1.7.8/S

SVAČINA: makový chlebíček 1.3.7.8/S

OBĚD: bbq nudličky, dýňové pyré, okurkový salát 6/T

SVAČINA: mini tortilla 1.7/S

VEČEŘE: burrito bowl 7/S

STŘEDA 16.7.

SNÍDANĚ: quiche s vejci a brokolicí 1.3.7/S

SVAČINA: jogurtová panna cotta s meruňkovým přelivem 7/S

OBĚD: krůtí steak, ratatouille, rýže 1/T

SVAČINA: hummus, zeleninové hranolky S

VEČEŘE: marocký salát s quinoou a lososem 1.4/T

ČTVRTEK 17.7.

SNÍDANĚ: játrová fit paštika, žitný chléb 1.4.7/S

SVAČINA: citronový cheesecake do krabičky 1.5.7/S

OBĚD: "smažák" z trouby, pečené brambory, dresink 7/T-S

SVAČINA: zeleninová miska se šunkou S

VEČEŘE: hovězí bibimbap s rýží T

PÁTEK 18.7.

SNÍDANĚ: semínková proteinová kaše s ovocem 7.8/T

SVAČINA: pomazánka z pečené ryby, knuspi 1.4.7/S

OBĚD: kuře alfredo 7/T

SVAČINA: salátek s variací sýrů 7/S

VEČEŘE: cuketový nákyp 3.7/T   


Změna v menu vyhrazena.

  

Potravinové alergeny

podléhající legislativnímu dle směrnice 1169/11 EU s účinností od 13.12.2014

  • OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK - pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut a výrobky z nich
  • KORÝŠI a výrobky z nich
  • VEJCE a výrobky z nich
  • RYBY a výrobky z nich
  • PODZEMNICE OLEJNÁ a výrobky z ní
  • SÓJOVÉ BOBY a výrobky z nich
  • MLÉKO a výrobky z něj
  • SKOŘÁPKOVÉ PLODY a výrobky z nich
  • CELER a výrobky z něho
  • HOŘČICE a výrobky z ní
  • SEZAMOVÁ SEMENA a výrobky z nich
  • OXID SIŘIČITÝ
  • VLČÍ BOB a výrobky z něj
  • MĚKKÝŠI a výrobky z nich