Aktuální jídelníček


JÍDELNÍČEK 9. TÝDEN

(název pokrmu / alergeny / způsob konzumace)

PONDĚLÍ 1.3.

SNÍDANĚ: ricottový cheesecake 1.3.7/S

SVAČINA: salát s jablkem, mangem a mrkví 8/S

OBĚD: kuskus se zeleninou, medailonky z vepřové panenky 1/T

SVAČINA: polévka kulajda s vejcem 3.7/T

VEČEŘE: carpaccio z červené řepy s listovým salátem a fetou 3.7/S

ÚTERÝ 2.3.

SNÍDANĚ: ovesné vločky naslano 1.3/T

SVAČINA: vanilkovo-skořicový pudink s malinami a mátou 7/S

OBĚD: salát z čočky beluga, candát, papriková pikantní omáčka T

SVAČINA: thajská polévka T

VEČEŘE: čevapčiči, tzatziki, pita celozrnný chléb 1.7/S-T

STŘEDA 3.3.

SNÍDANĚ: jogurt s proteinem, oříšková granola 1.7.8/S

SVAČINA: ovocný mix s arašídovým máslem 8/S

OBĚD: hovězí s fazolkami a sezamem, basmati rýže 1.11/T

SVAČINA: tvarohová pomazánka s nivou, rýžové racio 7/S

VEČEŘE: kuřecí nugetky, zeleninový salát, medová zálivka 7.10/S

ČTVRTEK 4.3.

SNÍDANĚ: hovězí šunka, lučina, domácí semínkový chléb 7.8/S

SVAČINA: proteinová tyčinka 7.8/S

OBĚD: francouzské brambory s mletým krůtím masem 3.7/T

SVAČINA: zeleninovo-ovocné smoothie S

VEČEŘE: mrkovo-pórkový salát s pohankou a šunkou T

PÁTEK 5.3.

SNÍDANĚ: jablečno-ořechový perník 1.3.8/S

SVAČINA: tuňáková pomazánka, knäckebrot 1.4.7/S

OBĚD: kuřecí salát s bulgurem 1/T

SVAČINA: pistáciový termix 7.8/S

VEČEŘE: low carb burgery 3.8/T


Změna v menu vyhrazena.

Menu sestavila: Mgr. Kateřina Martincová


Potravinové alergeny

podléhající legislativnímu dle směrnice 1169/11 EU s účinností od 13.12.2014

  • OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK - pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut a výrobky z nich
  • KORÝŠI a výrobky z nich
  • VEJCE a výrobky z nich
  • RYBY a výrobky z nich
  • PODZEMNICE OLEJNÁ a výrobky z ní
  • SÓJOVÉ BOBY a výrobky z nich
  • MLÉKO a výrobky z něj
  • SKOŘÁPKOVÉ PLODY a výrobky z nich
  • CELER a výrobky z něho
  • HOŘČICE a výrobky z ní
  • SEZAMOVÁ SEMENA a výrobky z nich
  • OXID SIŘIČITÝ
  • VLČÍ BOB a výrobky z něj
  • MĚKKÝŠI a výrobky z nich