Aktuální jídelníček


JÍDELNÍČEK 29. TÝDEN

(název pokrmu / alergeny / způsob konzumace)

PONDĚLÍ 13.7.

SNÍDANĚ: lososová pomazánka s koprem, knäckebrot 1.4.7/S

SVAČINA: proteinová tyčinka 5.7.8/S

OBĚD: chilli con carne s celozrnnou rýží T

SVAČINA: šunková rolka v aspiku 3/S

VEČEŘE: krůtí fašírky, zelný salát s křenem 3/T

ÚTERÝ 14.7.

SNÍDANĚ: cuketové brownie 1.3.7.8/T-S

SVAČINA: ovoce s oříšky 8/S

OBĚD: krůtí roláda sous vide s bramborovo-celer. kaší a polníčkem 9/T

SVAČINA: zeleninová miska se sýrem 7/S

VEČEŘE: kuřecí čína s arašídy, květáková rýže 5/T

STŘEDA 15.7.

SNÍDANĚ: obložený celozrnný bandur 7/S

SVAČINA: vitamínový salátek z mrkve, jablka a ananasu 8/S

OBĚD: pikantní kuřecí fajitas v celozrnné tortille 1/T

SVAČINA: malinový dezert s tvarohem a pistáciemi 7/S

VEČEŘE: frittata se špenátem 3.7/T

ČTVRTEK 16.7.

SNÍDANĚ: limetkový cheesecake s bílou čokoládou 5.7/S

SVAČINA: ovocný mix s oříšky 8/S

OBĚD: hříbkové bulgurové rizoto s rukolou a parmazánem 1/T

SVAČINA: rajčatové caprese s mozzarellou a balzamicem 7/S

VEČEŘE: zeleninové ratatouille s aljašskou treskou 4/T

PÁTEK 17.7.

SNÍDANĚ: jáhelník s rybízem 3.7/T

SVAČINA: pikantní pomazánka z červené čočky, zeleninové hranolky S

OBĚD: bramborový guláš s mletým masem T

SVAČINA: proteinový mandlový pudink 7.8/S

VEČEŘE: quinoa nákyp s vejcem a šunkou 3/T

Změna v menu vyhrazena.


Potravinové alergeny

podléhající legislativnímu dle směrnice 1169/11 EU s účinností od 13.12.2014

  • OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK - pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut a výrobky z nich
  • KORÝŠI a výrobky z nich
  • VEJCE a výrobky z nich
  • RYBY a výrobky z nich
  • PODZEMNICE OLEJNÁ a výrobky z ní
  • SÓJOVÉ BOBY a výrobky z nich
  • MLÉKO a výrobky z něj
  • SKOŘÁPKOVÉ PLODY a výrobky z nich
  • CELER a výrobky z něho
  • HOŘČICE a výrobky z ní
  • SEZAMOVÁ SEMENA a výrobky z nich
  • OXID SIŘIČITÝ
  • VLČÍ BOB a výrobky z něj
  • MĚKKÝŠI a výrobky z nich