Aktuální jídelníček


JÍDELNÍČEK 22. TÝDEN

(název pokrmu / alergeny / způsob konzumace)

PONDĚLÍ 27.5.

SNÍDANĚ: ovesná kaše s proteinellou a mangem 1.3.7.8/T-S

SVAČINA: mrkvový salát s jablkem 8/S

OBĚD: kuřecí stehno na zelí, bramborové špecle 1.3/T

SVAČINA: avokádové quacamole, celozrnné nachos 1/S

VEČEŘE: salát s variací sýrů 7.8/S

ÚTERÝ 28.5.

SNÍDANĚ: obložené pečivo hovězí šunkou a vejcem 1.3.7/S

SVAČINA: kávový tvarohový dezert 1.7/S

OBĚD: rajská omáčka, plněná paprika T

SVAČINA: luštěninový salát s fetou 7/S

VEČEŘE: selská omeleta s Cottage sýrem 3.7/T

STŘEDA 29.5.

SNÍDANĚ: sýrový chlebíček s domácí pažitkovou lučinou 3.7.8/S

SVAČINA: ovocná miska 8/S

OBĚD: špagety aglio e olio, kuřecí sous vide 1.8/T

SVAČINA: limetko-citronový termix 7/S

VEČEŘE: krůtí fašírky, dresink 3.7/T-S

ČTVRTEK 30.5.

SNÍDANĚ: jogurtový koláč s ovocem a drobenkou 1.3.7/S

SVAČINA: fazolová pomazánka, knuspi 1.7/S

OBĚD: arašídové kuře s rýží 1.5.7/T

SVAČINA: vývar s nudlemi a zeleninou 1/T

VEČEŘE: fit "smažák", salát, dresink 3.7/S

PÁTEK 31.5.

SNÍDANĚ: snídaňová variace 1.7/S

SVAČINA: řecký jogurt s banánem a borůvkami 1.7.8/S

OBĚD: perkelt s paprikou a mrkví, bulgur 1/T

SVAČINA: slaný quiche 1.3.7/S-T

VEČEŘE: těstovinový brokolicový salát 1.3.7/S


Změna v menu vyhrazena.


Potravinové alergeny

podléhající legislativnímu dle směrnice 1169/11 EU s účinností od 13.12.2014

  • OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK - pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut a výrobky z nich
  • KORÝŠI a výrobky z nich
  • VEJCE a výrobky z nich
  • RYBY a výrobky z nich
  • PODZEMNICE OLEJNÁ a výrobky z ní
  • SÓJOVÉ BOBY a výrobky z nich
  • MLÉKO a výrobky z něj
  • SKOŘÁPKOVÉ PLODY a výrobky z nich
  • CELER a výrobky z něho
  • HOŘČICE a výrobky z ní
  • SEZAMOVÁ SEMENA a výrobky z nich
  • OXID SIŘIČITÝ
  • VLČÍ BOB a výrobky z něj
  • MĚKKÝŠI a výrobky z nich