Aktuální jídelníček
JÍDELNÍČEK 24.
TÝDEN
(název pokrmu
/ alergeny / způsob konzumace)
PONDĚLÍ 12.6.
SNÍDANĚ: snídaňová variace 1.7/S
SVAČINA: red velvet muffiny 1.3.7/S
OBĚD: kuřecí kung pao, parboiled rýže 5.6/T
SVAČINA: mrkvový salát s vejcem 3/S
VEČEŘE: quiche se špenátem a cottage sýrem 3.7/T
ÚTERÝ 13.6.
SNÍDANĚ: jáhlová kaše s kokosovým mlékem a
jahodami 7/T
SVAČINA: ovoce s oříšky 8/S
OBĚD: vepřová panenka v hořčičné
omáčce, celozrnné těstoviny 1.7.10/T
SVAČINA: proteinový skyr nápoj 7/S
VEČEŘE: fit "smažák", salát, dresink 3.7/S
STŘEDA 14.6.
SNÍDANĚ: slaný koláč se sušenými rajčaty 1.3.7/S-T
SVAČINA: mangový chia pudink 7.8/S
OBĚD: pečené kuře na zelí, špecle 1.3/T
SVAČINA: zeleninový salát s uzeným tofu 6/S
VEČEŘE: caponata, filet z aljašské
tresky 4/T
ČTVRTEK 15.6.
SNÍDANĚ: šunková pěna s ředkvičkami, proteinový
chléb 7.8/S
SVAČINA: ovesný flapjack s karamelem 1.7.8/S
OBĚD: zapečená tarhoňa, rajčatový
salát 1.3/T
SVAČINA: salát z čočky beluga s feta
sýrem 7/S
VEČEŘE: thajská polévka s kuřecím masem 8/T
PÁTEK 16.6.
SNÍDANĚ: celerový salát se šunkou, celozrnný
rohlík 1.7.9/S
SVAČINA: dezert s lesním ovocem 1.7/S
OBĚD: vepřová pečeně, dušená karotka s hráškem,
pečený brambor T
SVAČINA: frittata Aleta s červeným zelím 3.7/T
VEČEŘE: krůtí fašírky, dresink 3.7/T-S
Změna v menu vyhrazena.
JÍDELNÍČEK 24. TÝDEN
(název pokrmu / alergeny / způsob konzumace)
PONDĚLÍ 12.6.
SNÍDANĚ: snídaňová variace 1.7/S
SVAČINA: red velvet muffiny 1.3.7/S
OBĚD: kuřecí kung pao, parboiled rýže 5.6/T
SVAČINA: mrkvový salát s vejcem 3/S
VEČEŘE: quiche se špenátem a cottage sýrem 3.7/T
ÚTERÝ 13.6.
SNÍDANĚ: jáhlová kaše s kokosovým mlékem a jahodami 7/T
SVAČINA: ovoce s oříšky 8/S
OBĚD: vepřová panenka v hořčičné omáčce, celozrnné těstoviny 1.7.10/T
SVAČINA: proteinový skyr nápoj 7/S
VEČEŘE: fit "smažák", salát, dresink 3.7/S
STŘEDA 14.6.
SNÍDANĚ: slaný koláč se sušenými rajčaty 1.3.7/S-T
SVAČINA: mangový chia pudink 7.8/S
OBĚD: pečené kuře na zelí, špecle 1.3/T
SVAČINA: zeleninový salát s uzeným tofu 6/S
VEČEŘE: caponata, filet z aljašské tresky 4/T
ČTVRTEK 15.6.
SNÍDANĚ: šunková pěna s ředkvičkami, proteinový chléb 7.8/S
SVAČINA: ovesný flapjack s karamelem 1.7.8/S
OBĚD: zapečená tarhoňa, rajčatový salát 1.3/T
SVAČINA: salát z čočky beluga s feta sýrem 7/S
VEČEŘE: thajská polévka s kuřecím masem 8/T
PÁTEK 16.6.
SNÍDANĚ: celerový salát se šunkou, celozrnný rohlík 1.7.9/S
SVAČINA: dezert s lesním ovocem 1.7/S
OBĚD: vepřová pečeně, dušená karotka s hráškem, pečený brambor T
SVAČINA: frittata Aleta s červeným zelím 3.7/T
VEČEŘE: krůtí fašírky, dresink 3.7/T-S
Změna v menu vyhrazena.
Potravinové alergeny
podléhající legislativnímu dle směrnice 1169/11 EU s účinností od 13.12.2014
- OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK - pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut a výrobky z nich
- KORÝŠI a výrobky z nich
- VEJCE a výrobky z nich
- RYBY a výrobky z nich
- PODZEMNICE OLEJNÁ a výrobky z ní
- SÓJOVÉ BOBY a výrobky z nich
- MLÉKO a výrobky z něj
- SKOŘÁPKOVÉ PLODY a výrobky z nich
- CELER a výrobky z něho
- HOŘČICE a výrobky z ní
- SEZAMOVÁ SEMENA a výrobky z nich
- OXID SIŘIČITÝ
- VLČÍ BOB a výrobky z něj
- MĚKKÝŠI a výrobky z nich