Aktuální jídelníček


JÍDELNÍČEK 30. TÝDEN

(název pokrmu / alergeny / způsob konzumace - teplé, studené)

PONDĚLÍ 26.7.

SNÍDANĚ: vajíčková pomazánka s cottage a pažitkou, celozrnné pečivo 1.3.7.8/S

SVAČINA: ovocný mix s oříškovým máslem 8/S

OBĚD: italské rizoto s hráškem a krůtími medailonky 7/T

SVAČINA: proteinová tyčinka 5.7.8/S

VEČEŘE: květákové placičky 3.7/T

ÚTERÝ 27.7.

SNÍDANĚ: proteinová ječná kaše s chia semínky a ovocem 1.7.8/T

SVAČINA: žlutý meloun se sušenou šunkou S

OBĚD: dušené hovězí s mrkví, bylinkový bulgur 1/T

SVAČINA: plněný bagel pastou z uzeného pstruha a rukolou 1.4.7/S

VEČEŘE: středomořský salát s olivami a balkánským sýrem 7.8/S

STŘEDA 28.7.

SNÍDANĚ: snídaňová variace (hovězí šunka, sýr, lučina), žitný chléb 1.7/S

SVAČINA: ovocno-zeleninové smoothie S

OBĚD: kuřecí špíz, batáto-cuketové pyré T

SVAČINA: mandlový termix 7.8/S

VEČEŘE: zeleninový salát s fazolemi a šunkou S

ČTVRTEK 29.7.

SNÍDANĚ: šakšuka s vejci 3/T

SVAČINA: tapiokový pudink s mangem 7.8/S

OBĚD: kuskus se zeleninou, pečené kuře 1/T

SVAČINA: brokolicová polévka T

VEČEŘE: wrap s halloumi sýrem 1.7/S-T

PÁTEK 30.7.

SNÍDANĚ: ricottový cheesecake s mandarinkami 1.5.7.8/S

SVAČINA: vitamínový salátek 8/S

OBĚD: lasagne s rajčatovou omáčkou a hovězím masem 1.7/T

SVAČINA: pomazánka z čerstvého sýra s pažitkou, knäckebrot 1.7/S

VEČEŘE: treska v těstíčku, fazolkový salát 1.4/T-S


Menu sestavila: Mgr. Kateřina Martincová

Změna v menu vyhrazena


Potravinové alergeny

podléhající legislativnímu dle směrnice 1169/11 EU s účinností od 13.12.2014

  • OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK - pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut a výrobky z nich
  • KORÝŠI a výrobky z nich
  • VEJCE a výrobky z nich
  • RYBY a výrobky z nich
  • PODZEMNICE OLEJNÁ a výrobky z ní
  • SÓJOVÉ BOBY a výrobky z nich
  • MLÉKO a výrobky z něj
  • SKOŘÁPKOVÉ PLODY a výrobky z nich
  • CELER a výrobky z něho
  • HOŘČICE a výrobky z ní
  • SEZAMOVÁ SEMENA a výrobky z nich
  • OXID SIŘIČITÝ
  • VLČÍ BOB a výrobky z něj
  • MĚKKÝŠI a výrobky z nich