Aktuální jídelníček


JÍDELNÍČEK 30. TÝDEN

(název pokrmu / alergeny / způsob konzumace)

PONDĚLÍ 22.7.

SNÍDANĚ: žemlovka s tvarohem a jablky 1.3.7/S

SVAČINA: liptovská pomazánka, rýžové racio 7/S

OBĚD: celozrnné těstoviny se zeleninou a tuňákem 1.3.4/T

SVAČINA: hummus s koriandrem a mrkví S

VEČEŘE: brokolicové placičky, brambor, letní salát 3.7/T

ÚTERÝ 23.7.

SNÍDANĚ: wrap se šunkou a sýrem 1.7/S-T

SVAČINA: mrkvové špaldové tyčinky 1.7/S

OBĚD: dýňové kuřecí rizoto T

SVAČINA: hruškový crumble, vanilkový krém 1.7/S

VEČEŘE: šunkový salátek s hráškem, večerní chléb 1.7/S

STŘEDA 24.7.

SNÍDANĚ: krtkův dort do krabičky 1.3.7/S

SVAČINA: ovocný mix s mandlovým máslem 8/S

OBĚD: vepřová pečeně s hlívou, pastiňákové pyré T

SVAČINA: kuřecí vývar se zeleninou a nudlemi 1/T

VEČEŘE: kuskus se sušenými rajčaty a halloumi sýrem 1.7/T

ČTVRTEK 25.7.

SNÍDANĚ: pomazánka s modrým sýrem a pažitkou, tmavý chléb 1.7/S

SVAČINA: ovocný mix s arašídovým máslem 5/S

OBĚD: cuketové lasagne s mletým masem 1.7/T

SVAČINA: kokosový dezert 7.8/S

VEČEŘE: nudličky stir fry s asijskou zeleninou 6/T

PÁTEK 26.7.

SNÍDANĚ: sýrová roládka, žitný rohlík 1.7/S

SVAČINA: pribináček dvou barev 7/S

OBĚD: hovězí kuličky s rajskou omáčkou T

SVAČINA: okurkový salát se sýrem a vejci 3.7/S

VEČEŘE: pohanka s krůtím masem a restovanou zeleninou 9/T


Změna v menu vyhrazena.  


Potravinové alergeny

podléhající legislativnímu dle směrnice 1169/11 EU s účinností od 13.12.2014

  • OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK - pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut a výrobky z nich
  • KORÝŠI a výrobky z nich
  • VEJCE a výrobky z nich
  • RYBY a výrobky z nich
  • PODZEMNICE OLEJNÁ a výrobky z ní
  • SÓJOVÉ BOBY a výrobky z nich
  • MLÉKO a výrobky z něj
  • SKOŘÁPKOVÉ PLODY a výrobky z nich
  • CELER a výrobky z něho
  • HOŘČICE a výrobky z ní
  • SEZAMOVÁ SEMENA a výrobky z nich
  • OXID SIŘIČITÝ
  • VLČÍ BOB a výrobky z něj
  • MĚKKÝŠI a výrobky z nich