Aktuální jídelníček
JÍDELNÍČEK 30.
TÝDEN
(název pokrmu
/ alergeny / způsob konzumace)
PONDĚLÍ 22.7.
SNÍDANĚ: žemlovka s tvarohem a jablky 1.3.7/S
SVAČINA: liptovská pomazánka, rýžové racio 7/S
OBĚD: celozrnné těstoviny se zeleninou a tuňákem 1.3.4/T
SVAČINA: hummus s koriandrem a mrkví S
VEČEŘE: brokolicové placičky, brambor, letní
salát 3.7/T
ÚTERÝ 23.7.
SNÍDANĚ: wrap se šunkou a
sýrem 1.7/S-T
SVAČINA: mrkvové špaldové tyčinky 1.7/S
OBĚD: dýňové kuřecí rizoto T
SVAČINA: hruškový crumble, vanilkový krém 1.7/S
VEČEŘE: šunkový salátek s hráškem, večerní chléb 1.7/S
STŘEDA 24.7.
SNÍDANĚ: krtkův dort do krabičky 1.3.7/S
SVAČINA: ovocný mix s mandlovým máslem 8/S
OBĚD: vepřová pečeně s hlívou,
pastiňákové pyré T
SVAČINA: kuřecí vývar se zeleninou a nudlemi 1/T
VEČEŘE: kuskus se sušenými rajčaty
a halloumi sýrem 1.7/T
ČTVRTEK 25.7.
SNÍDANĚ:
pomazánka s modrým sýrem a pažitkou, tmavý chléb 1.7/S
SVAČINA:
ovocný mix s arašídovým máslem 5/S
OBĚD:
cuketové lasagne s mletým masem
1.7/T
SVAČINA:
kokosový dezert 7.8/S
VEČEŘE:
nudličky stir fry s asijskou zeleninou
6/T
PÁTEK 26.7.
SNÍDANĚ: sýrová roládka, žitný rohlík 1.7/S
SVAČINA: pribináček dvou barev 7/S
OBĚD: hovězí
kuličky s rajskou omáčkou T
SVAČINA: okurkový salát se sýrem a vejci 3.7/S
VEČEŘE: pohanka s krůtím masem a restovanou
zeleninou 9/T
Změna
v menu vyhrazena.
JÍDELNÍČEK 30. TÝDEN
(název pokrmu / alergeny / způsob konzumace)
PONDĚLÍ 22.7.
SNÍDANĚ: žemlovka s tvarohem a jablky 1.3.7/S
SVAČINA: liptovská pomazánka, rýžové racio 7/S
OBĚD: celozrnné těstoviny se zeleninou a tuňákem 1.3.4/T
SVAČINA: hummus s koriandrem a mrkví S
VEČEŘE: brokolicové placičky, brambor, letní salát 3.7/T
ÚTERÝ 23.7.
SNÍDANĚ: wrap se šunkou a sýrem 1.7/S-T
SVAČINA: mrkvové špaldové tyčinky 1.7/S
OBĚD: dýňové kuřecí rizoto T
SVAČINA: hruškový crumble, vanilkový krém 1.7/S
VEČEŘE: šunkový salátek s hráškem, večerní chléb 1.7/S
STŘEDA 24.7.
SNÍDANĚ: krtkův dort do krabičky 1.3.7/S
SVAČINA: ovocný mix s mandlovým máslem 8/S
OBĚD: vepřová pečeně s hlívou, pastiňákové pyré T
SVAČINA: kuřecí vývar se zeleninou a nudlemi 1/T
VEČEŘE: kuskus se sušenými rajčaty a halloumi sýrem 1.7/T
ČTVRTEK 25.7.
SNÍDANĚ: pomazánka s modrým sýrem a pažitkou, tmavý chléb 1.7/S
SVAČINA: ovocný mix s arašídovým máslem 5/S
OBĚD: cuketové lasagne s mletým masem 1.7/T
SVAČINA: kokosový dezert 7.8/S
VEČEŘE: nudličky stir fry s asijskou zeleninou 6/T
PÁTEK 26.7.
SNÍDANĚ: sýrová roládka, žitný rohlík 1.7/S
SVAČINA: pribináček dvou barev 7/S
OBĚD: hovězí kuličky s rajskou omáčkou T
SVAČINA: okurkový salát se sýrem a vejci 3.7/S
VEČEŘE: pohanka s krůtím masem a restovanou zeleninou 9/T
Změna v menu vyhrazena.
Potravinové alergeny
podléhající legislativnímu dle směrnice 1169/11 EU s účinností od 13.12.2014
- OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK - pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut a výrobky z nich
- KORÝŠI a výrobky z nich
- VEJCE a výrobky z nich
- RYBY a výrobky z nich
- PODZEMNICE OLEJNÁ a výrobky z ní
- SÓJOVÉ BOBY a výrobky z nich
- MLÉKO a výrobky z něj
- SKOŘÁPKOVÉ PLODY a výrobky z nich
- CELER a výrobky z něho
- HOŘČICE a výrobky z ní
- SEZAMOVÁ SEMENA a výrobky z nich
- OXID SIŘIČITÝ
- VLČÍ BOB a výrobky z něj
- MĚKKÝŠI a výrobky z nich