Aktuální jídelníček
JÍDELNÍČEK 3. TÝDEN
(název pokrmu / alergeny / způsob konzumace)
PONDĚLÍ 13.1.
SNÍDANĚ: avokádová pomazánka, žitný rohlík 1.3.7/S
SVAČINA: kávový dezert Tiramisu 1.7/S
OBĚD: butter chicken s rýží T
SVAČINA: vaječný svitek s polníčkem 3.7/S
VEČEŘE: salát waldorf 7.8/S
ÚTERÝ 14.1.
SNÍDANĚ: šunkový wrap 1.7/S
SVAČINA: panna cotta z řeckého jogurtu 7/S
OBĚD: lasagne se špenátem a krůtím masem 1.7/T
SVAČINA: maďarská pomazánka, špaldové rohlíčky 1.7/S
VEČEŘE: mexické ragú T
STŘEDA 15.1.
SNÍDANĚ: ovesná kaše s medovými hruškami 1.7.8/T
SVAČINA: proteinový nápoj S
OBĚD: kachní prso s červeným zelím s brusinkami, noky 1.3/T
SVAČINA: šopský salát 7/S
VEČEŘE: šakšuka s vejci 3.8/T
ČTVRTEK 16.1.
SNÍDANĚ: snídaňová variace, kváskový chléb 1.3.7.8/S
SVAČINA: ovocný mix 8/S
OBĚD: zapečený krůtí plátek se sušenými rajčaty a mozzarellou, brambor. pyré 7/T
SVAČINA: karamelový termix 1.7/S
VEČEŘE: thajská polévka s krevetami, hlívou a rýžovými nudlemi 8/T
PÁTEK 17.1.
SNÍDANĚ: sýrová roládka, toskánská bagetka 1.7/S
SVAČINA: jogurtové muffiny s jahodami 1.3.7/S
OBĚD: celozrnné těstoviny s brokolicí a treskou 1.4.7/T
SVAČINA: cizrnová polévka s kokosovým mlékem 8/T
VEČEŘE: trhané vepřové, pečené grenaille, coleslaw 1.7/T
Změna
v menu vyhrazena.
JÍDELNÍČEK 3. TÝDEN
(název pokrmu / alergeny / způsob konzumace)
PONDĚLÍ 13.1.
SNÍDANĚ: avokádová pomazánka, žitný rohlík 1.3.7/S
SVAČINA: kávový dezert Tiramisu 1.7/S
OBĚD: butter chicken s rýží T
SVAČINA: vaječný svitek s polníčkem 3.7/S
VEČEŘE: salát waldorf 7.8/S
ÚTERÝ 14.1.
SNÍDANĚ: šunkový wrap 1.7/S
SVAČINA: panna cotta z řeckého jogurtu 7/S
OBĚD: lasagne se špenátem a krůtím masem 1.7/T
SVAČINA: maďarská pomazánka, špaldové rohlíčky 1.7/S
VEČEŘE: mexické ragú T
STŘEDA 15.1.
SNÍDANĚ: ovesná kaše s medovými hruškami 1.7.8/T
SVAČINA: proteinový nápoj S
OBĚD: kachní prso s červeným zelím s brusinkami, noky 1.3/T
SVAČINA: šopský salát 7/S
VEČEŘE: šakšuka s vejci 3.8/T
ČTVRTEK 16.1.
SNÍDANĚ: snídaňová variace, kváskový chléb 1.3.7.8/S
SVAČINA: ovocný mix 8/S
OBĚD: zapečený krůtí plátek se sušenými rajčaty a mozzarellou, brambor. pyré 7/T
SVAČINA: karamelový termix 1.7/S
VEČEŘE: thajská polévka s krevetami, hlívou a rýžovými nudlemi 8/T
PÁTEK 17.1.
SNÍDANĚ: sýrová roládka, toskánská bagetka 1.7/S
SVAČINA: jogurtové muffiny s jahodami 1.3.7/S
OBĚD: celozrnné těstoviny s brokolicí a treskou 1.4.7/T
SVAČINA: cizrnová polévka s kokosovým mlékem 8/T
VEČEŘE: trhané vepřové, pečené grenaille, coleslaw 1.7/T
Změna v menu vyhrazena.
Potravinové alergeny
podléhající legislativnímu dle směrnice 1169/11 EU s účinností od 13.12.2014
- OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK - pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut a výrobky z nich
- KORÝŠI a výrobky z nich
- VEJCE a výrobky z nich
- RYBY a výrobky z nich
- PODZEMNICE OLEJNÁ a výrobky z ní
- SÓJOVÉ BOBY a výrobky z nich
- MLÉKO a výrobky z něj
- SKOŘÁPKOVÉ PLODY a výrobky z nich
- CELER a výrobky z něho
- HOŘČICE a výrobky z ní
- SEZAMOVÁ SEMENA a výrobky z nich
- OXID SIŘIČITÝ
- VLČÍ BOB a výrobky z něj
- MĚKKÝŠI a výrobky z nich