Aktuální jídelníček


JÍDELNÍČEK 26. TÝDEN

(název pokrmu / alergeny / způsob konzumace)


PONDĚLÍ 27.6.

SNÍDANĚ: avokádový toast se zastřeným vejcem 1.3.8/S

SVAČINA: ovocný mix s proteinellou 7/S

OBĚD: kuskus s krůtím masem a sušenými rajčaty 1/T

SVAČINA: dezert straciatella 7/S

VEČEŘE: souvlaki s tzatziki 1/T-S


ÚTERÝ 28.6.

SNÍDANĚ: kokosová kaše s mangem a kiwi 1.8/S-T

SVAČINA: mrkvový salát s jablkem 8.9/S

OBĚD: bramborový salát s jogurtem, filé z aljašské tresky 4.7/T

SVAČINA: vajíčková pomazánka s cottage, semínkové plátky 1.3.7.8/S

VEČEŘE: zapečená quinoa s brokolicí a mletým masem 3/T


STŘEDA 29.6.

SNÍDANĚ: banánový chlebíček s ořechy a skořicí 1.7.8/S

SVAČINA: kefírový nápoj 7/S

OBĚD: vepřová panenka na houbách s celerovým pyré 9/T

SVAČINA: zeleninová polévka se sýrovými nočky 1.3.7/T

VEČEŘE: hovězí quesadilla 1.7/T-S


ČTVRTEK 30.6.

SNÍDANĚ: jablečný crumble, vanilkový krém 1.7/S

SVAČINA: hummus s koriandrem a mrkví 11/S

OBĚD: maďarský guláš s domácím celozrnným knedlíkem 1.3/T

SVAČINA: knäckebrot s uzeným lososem 4.7/S

VEČEŘE: salát z červené řepy s vlaš. ořechy, grilovaný camembert 7.8/S


PÁTEK 1.7.

SNÍDANĚ: ovesné cuketové placičky se sýrem 1.3.7/S-T

SVAČINA: ovocný salát 8/S

OBĚD: italské hráškové rizoto s krůtím sous vide 7/T

SVAČINA: skořicový tvaroh s rozinkami a dobrou vlákninou 1.7/S

VEČEŘE: kuřecí ramen s vejcem 3/T


Potravinové alergeny

podléhající legislativnímu dle směrnice 1169/11 EU s účinností od 13.12.2014

  • OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK - pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut a výrobky z nich
  • KORÝŠI a výrobky z nich
  • VEJCE a výrobky z nich
  • RYBY a výrobky z nich
  • PODZEMNICE OLEJNÁ a výrobky z ní
  • SÓJOVÉ BOBY a výrobky z nich
  • MLÉKO a výrobky z něj
  • SKOŘÁPKOVÉ PLODY a výrobky z nich
  • CELER a výrobky z něho
  • HOŘČICE a výrobky z ní
  • SEZAMOVÁ SEMENA a výrobky z nich
  • OXID SIŘIČITÝ
  • VLČÍ BOB a výrobky z něj
  • MĚKKÝŠI a výrobky z nich