Aktuální jídelníček


JÍDELNÍČEK 49. TÝDEN

(název pokrmu / alergeny / způsob konzumace S - studené, T - teplé)


PONDĚLÍ 5.12.

SNÍDANĚ: cottage placičky s jarní cibulkou a šunkou 1.3.7/T

SVAČINA: makovo-jogurtový parfait 7.8/S

OBĚD: lasagne s mletým masem 1.7/T

SVAČINA: salát z červené řepy, rýžové racio 7/S

VEČEŘE: čočka beluga se zeleninou, filet ze sumečka afrického 4/T


ÚTERÝ 6.12.

SNÍDANĚ: jablečno-tvarohová "žemlovka" 1.3.7/S-T

SVAČINA: vejce v aspiku, kaiserka 1.3/S

OBĚD: medová vepřová pečeně s kapustičkami a bramborovou kaší T

SVAČINA: fazolová polévka T

VEČEŘE: grilovaný hermelín, míchaný salát 7.8/S


STŘEDA 7.12.

SNÍDANĚ: budapešťská pomazánka, pastrami, tmavé pečivo 1.7.8/S

SVAČINA: banánový kefírový muffin 3.5.7.8/S

OBĚD: kuřecí soté se špenátem, gnocchi 1.7/T

SVAČINA: rýžový salát 3/T-S

VEČEŘE: bořšč s hovězím masem 9/T


ČTVRTEK 8.12.

SNÍDANĚ: kokosové eskymo řezy 5.7.8/S

SVAČINA: ovoce s oříšky 8/S

OBĚD: krůtí teriyaki, kuskus se žampiony a brokolicí 1.6/T

SVAČINA: těstovinový salát s tuňákem 1.4/S

VEČEŘE: zeleninové lečo, sázené vejce, proteinový chléb 3.8/T


PÁTEK 9.12.

SNÍDANĚ: perníková kaše s hruškami 1.7.8/T

SVAČINA: limetkový dezert 7/S

OBĚD: hovězí burger v žitné housce, coleslaw 1.7/T

SVAČINA: lahůdková pomazánka, špaldové rohlíčky 1.6/S

VEČEŘE: kuře pečené na středomořské zelenině T

Změna v menu vyhrazena.


Potravinové alergeny

podléhající legislativnímu dle směrnice 1169/11 EU s účinností od 13.12.2014

  • OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK - pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut a výrobky z nich
  • KORÝŠI a výrobky z nich
  • VEJCE a výrobky z nich
  • RYBY a výrobky z nich
  • PODZEMNICE OLEJNÁ a výrobky z ní
  • SÓJOVÉ BOBY a výrobky z nich
  • MLÉKO a výrobky z něj
  • SKOŘÁPKOVÉ PLODY a výrobky z nich
  • CELER a výrobky z něho
  • HOŘČICE a výrobky z ní
  • SEZAMOVÁ SEMENA a výrobky z nich
  • OXID SIŘIČITÝ
  • VLČÍ BOB a výrobky z něj
  • MĚKKÝŠI a výrobky z nich