Aktuální jídelníček


JÍDELNÍČEK 17. TÝDEN

(název pokrmu / alergeny / způsob konzumace)


PONDĚLÍ 22.4.

SNÍDANĚ: pomazánka z červené řepy, fitness chléb 1.7/S

SVAČINA: fazolové brownies 3/S

OBĚD: kološvárské zelí s rýží T

SVAČINA: fazolkový salát s vejcem 3.7/S

VEČEŘE: tabouleh z quinoi, trhané maso T

ÚTERÝ 23.4.

SNÍDANĚ: cottage placičky s medvědím česnekem 1.3.7/T

SVAČINA: straciatella krém s borůvkami 7/S

OBĚD: krůtí špaldoto 7/T

SVAČINA: pomazánka s uzeným sýrem, kaiserka 1.7/S

VEČEŘE: hambáč "naháč" s čedarem, zeleninový salát 7/T

STŘEDA 24.4.

SNÍDANĚ: řecký jogurt s lesním ovocem a vločkami "overnight" 7/S

SVAČINA: obložený toast 1.7/S

OBĚD: výpečky na špenátu, šťouchané brambory T

SVAČINA: italský cizrnový salát 3/S

VEČEŘE: kuřecí steak s grilovanou zeleninou T

ČTVRTEK 25.4.

SNÍDANĚ: krůtí sendvič 1.7/S

SVAČINA: ovocný mix s praženými semínky 8/S

OBĚD: znojemská s hráškovou rýží 3/T

SVAČINA: dezert red velvet 1.3.7/S

VEČEŘE: zapečené brambory s lososem, cuketou a rajčaty 3.4/T

PÁTEK 26.4.

SNÍDANĚ: citronová "babeta" 1.3.7.8/S

SVAČINA: budapešťská pomazánka, rýžové racio 7/S

OBĚD: špagety se sicilským pestem a kuřecím masem 1.8/T

SVAČINA: vaječný svitek s medvědím česnekem 3.7/T-S

VEČEŘE: hovězí ramen 3/T


Změna v menu vyhrazena.


Potravinové alergeny

podléhající legislativnímu dle směrnice 1169/11 EU s účinností od 13.12.2014

  • OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK - pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut a výrobky z nich
  • KORÝŠI a výrobky z nich
  • VEJCE a výrobky z nich
  • RYBY a výrobky z nich
  • PODZEMNICE OLEJNÁ a výrobky z ní
  • SÓJOVÉ BOBY a výrobky z nich
  • MLÉKO a výrobky z něj
  • SKOŘÁPKOVÉ PLODY a výrobky z nich
  • CELER a výrobky z něho
  • HOŘČICE a výrobky z ní
  • SEZAMOVÁ SEMENA a výrobky z nich
  • OXID SIŘIČITÝ
  • VLČÍ BOB a výrobky z něj
  • MĚKKÝŠI a výrobky z nich