Aktuální jídelníček


JÍDELNÍČEK 42. TÝDEN

(název pokrmu / alergeny / způsob konzumace)

PONDĚLÍ 14.10.

SNÍDANĚ: budapešťská pomazánka, hovězí šunka, fitness chléb 1.7/S

SVAČINA: jablečné proteinové muffiny 1.3.7/S

OBĚD: kuře alfredo, linguine s omáčkou ze sušených rajčat 1.7/T

SVAČINA: rajčata s bazalkou a mozzarella třešinkami 7.8/S

VEČEŘE: řecké keftedes s tzatziki, celozrnná pita 1.7/T-S

ÚTERÝ 15.10.

SNÍDANĚ: játrová fit paštika, celozrnná brioška 1/S

SVAČINA: dýňový řez pingui 1.3.7/S

OBĚD: krůtí plátek s camembertem, rukolou a brusinkami, bramborové pyré 7.9/T

SVAČINA: těstovinový salát 1.7/S

VEČEŘE: vepřová panenka sous vide, zeleninové hranolky 9/T

STŘEDA 16.10.

SNÍDANĚ: avokádový toast s vejcem 1.3/S

SVAČINA: tvarohová straciatella s pomerančem 7.8/S

OBĚD: hovězí po burgundsku, gratinované brambory 7/T

SVAČINA: salát se švestkami, rukolou a fetou 7/S

VEČEŘE: pohanka s restovanou zeleninou, stehenní steak 7/T

ČTVRTEK 17.10.

SNÍDANĚ: vajíčková pomazánka s Cottage, slunečnicový chléb 3.7.10/S

SVAČINA: ovocný salát s konopnými semínky 8/S

OBĚD: šunkofleky, rajčatový salát 1.3/T

SVAČINA: chia pudink s malinami 7.8/S

VEČEŘE: quesadilla s trhaným masem 1.7/T

PÁTEK 18.10.

SNÍDANĚ: naše oříšková granola, řecký jogurt, ovoce 7.8/S

SVAČINA: ovocno-zeleninové smoothie S

OBĚD: kuřecí čína s rýží 6/T

SVAČINA: obložená kaiserka 1.7/S

VEČEŘE: salát Nicoise s tuňákem 3.4.10/T

Změna v menu vyhrazena.  


Potravinové alergeny

podléhající legislativnímu dle směrnice 1169/11 EU s účinností od 13.12.2014

  • OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK - pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut a výrobky z nich
  • KORÝŠI a výrobky z nich
  • VEJCE a výrobky z nich
  • RYBY a výrobky z nich
  • PODZEMNICE OLEJNÁ a výrobky z ní
  • SÓJOVÉ BOBY a výrobky z nich
  • MLÉKO a výrobky z něj
  • SKOŘÁPKOVÉ PLODY a výrobky z nich
  • CELER a výrobky z něho
  • HOŘČICE a výrobky z ní
  • SEZAMOVÁ SEMENA a výrobky z nich
  • OXID SIŘIČITÝ
  • VLČÍ BOB a výrobky z něj
  • MĚKKÝŠI a výrobky z nich