Aktuální jídelníček
JÍDELNÍČEK 29. TÝDEN
(název pokrmu / alergeny / způsob konzumace)
PONDĚLÍ 14.7.
SNÍDANĚ: obložené pečivo hovězí šunkou a rukolou 1.7/S
SVAČINA: čokoládová sušenka 1.3.7.8/S
OBĚD: zeleninové špaldoto s kuřecím masem 1.7/T
SVAČINA: proteinový termix 7.8/S
VEČEŘE: hambáč "naháč" s čedarem, zeleninový salát 7/T
ÚTERÝ 15.7.
SNÍDANĚ: oříšková granola, řecký jogurt, jahody 1.7.8/S
SVAČINA: makový chlebíček 1.3.7.8/S
OBĚD: bbq nudličky, dýňové pyré, okurkový salát 6/T
SVAČINA: mini tortilla 1.7/S
VEČEŘE: burrito bowl 7/S
STŘEDA 16.7.
SNÍDANĚ: quiche s vejci a brokolicí 1.3.7/S
SVAČINA: jogurtová panna cotta s meruňkovým přelivem 7/S
OBĚD: krůtí steak, ratatouille, rýže 1/T
SVAČINA: hummus, zeleninové hranolky S
VEČEŘE: marocký salát s quinoou a lososem 1.4/T
ČTVRTEK 17.7.
SNÍDANĚ: játrová fit paštika, žitný chléb 1.4.7/S
SVAČINA: citronový cheesecake do krabičky 1.5.7/S
OBĚD: "smažák" z trouby, pečené brambory, dresink 7/T-S
SVAČINA: zeleninová miska se šunkou S
VEČEŘE: hovězí bibimbap s rýží T
PÁTEK 18.7.
SNÍDANĚ: semínková proteinová kaše s ovocem 7.8/T
SVAČINA: pomazánka z pečené ryby, knuspi 1.4.7/S
OBĚD: kuře alfredo 7/T
SVAČINA: salátek s variací sýrů 7/S
VEČEŘE: cuketový nákyp 3.7/T
Změna v menu vyhrazena.
Potravinové alergeny
podléhající legislativnímu dle směrnice 1169/11 EU s účinností od 13.12.2014
- OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK - pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut a výrobky z nich
- KORÝŠI a výrobky z nich
- VEJCE a výrobky z nich
- RYBY a výrobky z nich
- PODZEMNICE OLEJNÁ a výrobky z ní
- SÓJOVÉ BOBY a výrobky z nich
- MLÉKO a výrobky z něj
- SKOŘÁPKOVÉ PLODY a výrobky z nich
- CELER a výrobky z něho
- HOŘČICE a výrobky z ní
- SEZAMOVÁ SEMENA a výrobky z nich
- OXID SIŘIČITÝ
- VLČÍ BOB a výrobky z něj
- MĚKKÝŠI a výrobky z nich