Aktuální jídelníček


JÍDELNÍČEK 26. TÝDEN

(název pokrmu / alergeny / způsob konzumace)

PONDĚLÍ 23.6.

SNÍDANĚ: brynzová pomazánka, paprika, fitness chléb 1.7/S

SVAČINA: lotuskový dezert s ricottou 1.7/S

OBĚD: španělská paella T

SVAČINA: italská panzanella S

VEČEŘE: tabouleh s quinoou, kuřecí řízek 7/T

ÚTERÝ 24.6.

SNÍDANĚ: šunkový sendvič 1.7/S

SVAČINA: dýňový donut 1.3.7.8/S

OBĚD: kari omáčka s kokosovým mlékem, krůtím masem a zeleninou, bulgur 1.8/T

SVAČINA: zelný salát s jablky a kukuřicí 7/S

VEČEŘE: cuketovo-rýžový koláč s mletým masem 3.7/T

STŘEDA 25.6.

SNÍDANĚ: ovesné cottage placičky 1.3.7/T

SVAČINA: řecký jogurt s mangem 7/S

OBĚD: mořská štika na krémovém špenátu, pečené grenaille 4.7/T

SVAČINA: mandlový piškot s jahodami 1.3.7/S

VEČEŘE: hovězí ramen s nudlemi, sezamem a vejcem 1.3/T

ČTVRTEK 26.6.

SNÍDANĚ: pomazánka s modrým sýrem a pažitkou, kváskový chléb 1.7/S

SVAČINA: vanilkový tvaroh s meruňkami 7/S

OBĚD: vepřové medailonky s restovanou baby karotkou, šťouchaný brambor T

SVAČINA: rajčata s bazalkou a mozzarella třešinkami 7/S

VEČEŘE: fazolkový salát s tuňákem a vejcem 3.4/S

PÁTEK 27.6.

SNÍDANĚ: zeleninové lečo se šunkou, volské oko 3/T

SVAČINA: ovocný mix s oříšky 8/S

OBĚD: segedínský guláš, bramborový knedlík T

SVAČINA: karamelový termix 7/S

VEČEŘE: kuřecí středomořský salát s kuskusem 1.7/S


Změna v menu vyhrazena.

  

Potravinové alergeny

podléhající legislativnímu dle směrnice 1169/11 EU s účinností od 13.12.2014

  • OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK - pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut a výrobky z nich
  • KORÝŠI a výrobky z nich
  • VEJCE a výrobky z nich
  • RYBY a výrobky z nich
  • PODZEMNICE OLEJNÁ a výrobky z ní
  • SÓJOVÉ BOBY a výrobky z nich
  • MLÉKO a výrobky z něj
  • SKOŘÁPKOVÉ PLODY a výrobky z nich
  • CELER a výrobky z něho
  • HOŘČICE a výrobky z ní
  • SEZAMOVÁ SEMENA a výrobky z nich
  • OXID SIŘIČITÝ
  • VLČÍ BOB a výrobky z něj
  • MĚKKÝŠI a výrobky z nich