Aktuální jídelníček
JÍDELNÍČEK 42.
TÝDEN
(název pokrmu
/ alergeny / způsob konzumace)
PONDĚLÍ 14.10.
SNÍDANĚ: budapešťská pomazánka, hovězí šunka, fitness chléb 1.7/S
SVAČINA: jablečné proteinové muffiny 1.3.7/S
OBĚD: kuře alfredo, linguine s omáčkou ze
sušených rajčat 1.7/T
SVAČINA: rajčata s bazalkou a mozzarella
třešinkami 7.8/S
VEČEŘE: řecké
keftedes s tzatziki, celozrnná pita 1.7/T-S
ÚTERÝ 15.10.
SNÍDANĚ: játrová fit paštika,
celozrnná brioška 1/S
SVAČINA: dýňový řez pingui 1.3.7/S
OBĚD: krůtí plátek s camembertem, rukolou a
brusinkami, bramborové pyré 7.9/T
SVAČINA: těstovinový
salát 1.7/S
VEČEŘE: vepřová
panenka sous vide, zeleninové hranolky
9/T
STŘEDA 16.10.
SNÍDANĚ: avokádový toast
s vejcem 1.3/S
SVAČINA: tvarohová straciatella
s pomerančem 7.8/S
OBĚD: hovězí po burgundsku, gratinované
brambory 7/T
SVAČINA: salát se švestkami, rukolou a fetou 7/S
VEČEŘE: pohanka
s restovanou zeleninou, stehenní steak
7/T
ČTVRTEK 17.10.
SNÍDANĚ: vajíčková
pomazánka s Cottage, slunečnicový chléb
3.7.10/S
SVAČINA:
ovocný salát s konopnými semínky
8/S
OBĚD:
šunkofleky, rajčatový salát 1.3/T
SVAČINA:
chia pudink s malinami 7.8/S
VEČEŘE: quesadilla s trhaným masem 1.7/T
PÁTEK 18.10.
SNÍDANĚ: naše oříšková granola, řecký jogurt,
ovoce 7.8/S
SVAČINA: ovocno-zeleninové smoothie S
OBĚD: kuřecí čína s rýží 6/T
SVAČINA: obložená kaiserka 1.7/S
VEČEŘE: salát
Nicoise s tuňákem 3.4.10/T
Změna
v menu vyhrazena.
JÍDELNÍČEK 42. TÝDEN
(název pokrmu / alergeny / způsob konzumace)
PONDĚLÍ 14.10.
SNÍDANĚ: budapešťská pomazánka, hovězí šunka, fitness chléb 1.7/S
SVAČINA: jablečné proteinové muffiny 1.3.7/S
OBĚD: kuře alfredo, linguine s omáčkou ze sušených rajčat 1.7/T
SVAČINA: rajčata s bazalkou a mozzarella třešinkami 7.8/S
VEČEŘE: řecké keftedes s tzatziki, celozrnná pita 1.7/T-S
ÚTERÝ 15.10.
SNÍDANĚ: játrová fit paštika, celozrnná brioška 1/S
SVAČINA: dýňový řez pingui 1.3.7/S
OBĚD: krůtí plátek s camembertem, rukolou a brusinkami, bramborové pyré 7.9/T
SVAČINA: těstovinový salát 1.7/S
VEČEŘE: vepřová panenka sous vide, zeleninové hranolky 9/T
STŘEDA 16.10.
SNÍDANĚ: avokádový toast s vejcem 1.3/S
SVAČINA: tvarohová straciatella s pomerančem 7.8/S
OBĚD: hovězí po burgundsku, gratinované brambory 7/T
SVAČINA: salát se švestkami, rukolou a fetou 7/S
VEČEŘE: pohanka s restovanou zeleninou, stehenní steak 7/T
ČTVRTEK 17.10.
SNÍDANĚ: vajíčková pomazánka s Cottage, slunečnicový chléb 3.7.10/S
SVAČINA: ovocný salát s konopnými semínky 8/S
OBĚD: šunkofleky, rajčatový salát 1.3/T
SVAČINA: chia pudink s malinami 7.8/S
VEČEŘE: quesadilla s trhaným masem 1.7/T
PÁTEK 18.10.
SNÍDANĚ: naše oříšková granola, řecký jogurt, ovoce 7.8/S
SVAČINA: ovocno-zeleninové smoothie S
OBĚD: kuřecí čína s rýží 6/T
SVAČINA: obložená kaiserka 1.7/S
VEČEŘE: salát
Nicoise s tuňákem 3.4.10/T
Změna v menu vyhrazena.
Potravinové alergeny
podléhající legislativnímu dle směrnice 1169/11 EU s účinností od 13.12.2014
- OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK - pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut a výrobky z nich
- KORÝŠI a výrobky z nich
- VEJCE a výrobky z nich
- RYBY a výrobky z nich
- PODZEMNICE OLEJNÁ a výrobky z ní
- SÓJOVÉ BOBY a výrobky z nich
- MLÉKO a výrobky z něj
- SKOŘÁPKOVÉ PLODY a výrobky z nich
- CELER a výrobky z něho
- HOŘČICE a výrobky z ní
- SEZAMOVÁ SEMENA a výrobky z nich
- OXID SIŘIČITÝ
- VLČÍ BOB a výrobky z něj
- MĚKKÝŠI a výrobky z nich