Aktuální jídelníček


JÍDELNÍČEK 5. TÝDEN

(název pokrmu / alergeny / způsob konzumace)

PONDĚLÍ 31.1.

SNÍDANĚ: fritatta se sušenými rajčaty a polníčkem 3.7/T

SVAČINA: proteinové oříškové muffiny 1.3.8/S

OBĚD: hovězí sekaná, petrželové pyré 3/T

SVAČINA: obložený knäckebrot 1.7/S

VEČEŘE: kuřecí salát s brokolicí 7/S-T

ÚTERÝ 1.2.

SNÍDANĚ: snídaňová variace, špaldové kváskové pečivo 1.3.7/S

SVAČINA: domácí nudle s mákem, strouhaným tvarohem a ovocným přelivem

1.3.7/S-T

OBĚD: červená čočka s koriandrem, restovanou zeleninou a tofu 6/T

SVAČINA: gulášová polévka s mletým masem T

VEČEŘE: míchaný salát s prosciuttem a mozzarellou 7/S

STŘEDA 2.2.

SNÍDANĚ: palačinka plněná šunkou a sýrem a baby špenátem 1.3.7/T

SVAČINA: ovocno-zeleninové smoothie S

OBĚD: thajské rýžové nudle se zeleninou, marinované kuřecí špalíky

v medu a zázvoru 11/T

SVAČINA: tvarohový dezert se skořicí a hruškou 7/S

VEČEŘE: caponata s krůtím sous vide T

ČTVRTEK 3.2.

SNÍDANĚ: ovesná kaše s proteinem, banánem a lněným semínkem 1.5.7.8/T

SVAČINA: salátek z červené řepy s jablkem a sušenou švestkou 8/S

OBĚD: znojemská pečeně s celozrnnou rýží 3/T

SVAČINA: mini bowl 7/T

VEČEŘE: krevetový koktejl, večerní chléb 7.8.14/T

PÁTEK 4.2.

SNÍDANĚ: míša řez 1.3.7/S

SVAČINA: tapiokový pudink s broskvemi 7/S

OBĚD: tabouleh z quinoi s grilovaným lososem 4/T

SVAČINA: kedlubnová polévka s žervé 7/T

VEČEŘE: koláč s krůtím masem, listový salát 1.3/T-S

Změna v menu vyhrazena.


Potravinové alergeny

podléhající legislativnímu dle směrnice 1169/11 EU s účinností od 13.12.2014

  • OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK - pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut a výrobky z nich
  • KORÝŠI a výrobky z nich
  • VEJCE a výrobky z nich
  • RYBY a výrobky z nich
  • PODZEMNICE OLEJNÁ a výrobky z ní
  • SÓJOVÉ BOBY a výrobky z nich
  • MLÉKO a výrobky z něj
  • SKOŘÁPKOVÉ PLODY a výrobky z nich
  • CELER a výrobky z něho
  • HOŘČICE a výrobky z ní
  • SEZAMOVÁ SEMENA a výrobky z nich
  • OXID SIŘIČITÝ
  • VLČÍ BOB a výrobky z něj
  • MĚKKÝŠI a výrobky z nich