Aktuální jídelníček


JÍDELNÍČEK 38. TÝDEN

(název pokrmu / alergeny / způsob konzumace - teplé, studené)

PONDĚLÍ 14.9.

SNÍDANĚ: domácí granola s oříšky, jogurt s ovocem 1.7.8/S

SVAČINA: banánový termix s kakaem 7/S

OBĚD: mexická rýže s fazolemi a hovězím masem T

SVAČINA: polévka zeleninový krém s krutony 1/T

VEČEŘE: kuřecí salát s proteinovými krekry 8/S

ÚTERÝ 15.9.

SNÍDANĚ: pomazánka ze sušených rajčat, semínkový chléb 7.8/S

SVAČINA: proteinová tyčinka 5.7.8/S

OBĚD: okoun na zeleninovém kuskusu 1.4/T

SVAČINA: vaječné muffiny 3.7./T

VEČEŘE: kuřecí fašírky, zeleninová přízdoba 7/T

STŘEDA 16.9.

SNÍDANĚ: obložená celozrnná houska šunkou, vejcem a lollo salátem 1.7/S

SVAČINA: ovocný mix s mandlovým máslem 8/S

OBĚD: vepřová kýta s hlívou ústřičnou, bramborovo-petrželové pyré 7/T

SVAČINA: proteinová roládka 3.7/S

VEČEŘE: podzimní salát s fíky S

ČTVRTEK 17.9.

SNÍDANĚ: quinoová kaše s mákem a švestkami 8/T

SVAČINA: chia pudink s ananasem 7.8/S

OBĚD: telecí závitek "ptáček" s celozrnnou rýží 4/T

SVAČINA: dýňová polévka s praženými semínky 8/T

VEČEŘE: kuřecí stehno v paprikovém ragú s květákovou rýží T

PÁTEK 18.9.

SNÍDANĚ: tvarohový stracciatella cheesecake 1.5.7.8/S

SVAČINA: ovocno-zeleninové smoothie S

OBĚD: rizoto s pečenou řepou, kuřecím masem a parmazánem 7/T

SVAČINA: rajčatové carpaccio s bazalkovým pestem a mozzarellou 7/S

VEČEŘE: souvlaki s tzatziki a celozrnnou pitou 1/T-S

Změna v menu vyhrazena.


Potravinové alergeny

podléhající legislativnímu dle směrnice 1169/11 EU s účinností od 13.12.2014

  • OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK - pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut a výrobky z nich
  • KORÝŠI a výrobky z nich
  • VEJCE a výrobky z nich
  • RYBY a výrobky z nich
  • PODZEMNICE OLEJNÁ a výrobky z ní
  • SÓJOVÉ BOBY a výrobky z nich
  • MLÉKO a výrobky z něj
  • SKOŘÁPKOVÉ PLODY a výrobky z nich
  • CELER a výrobky z něho
  • HOŘČICE a výrobky z ní
  • SEZAMOVÁ SEMENA a výrobky z nich
  • OXID SIŘIČITÝ
  • VLČÍ BOB a výrobky z něj
  • MĚKKÝŠI a výrobky z nich