Aktuální jídelníček


JÍDELNÍČEK 3. TÝDEN

(název pokrmu / alergeny / způsob konzumace)


PONDĚLÍ 13.1.

SNÍDANĚ: avokádová pomazánka, žitný rohlík 1.3.7/S

SVAČINA: kávový dezert Tiramisu 1.7/S

OBĚD: butter chicken s rýží T

SVAČINA: vaječný svitek s polníčkem 3.7/S

VEČEŘE: salát waldorf 7.8/S


ÚTERÝ 14.1.

SNÍDANĚ: šunkový wrap 1.7/S

SVAČINA: panna cotta z řeckého jogurtu 7/S

OBĚD: lasagne se špenátem a krůtím masem 1.7/T

SVAČINA: maďarská pomazánka, špaldové rohlíčky 1.7/S

VEČEŘE: mexické ragú T


STŘEDA 15.1.

SNÍDANĚ: ovesná kaše s medovými hruškami 1.7.8/T

SVAČINA: proteinový nápoj S

OBĚD: kachní prso s červeným zelím s brusinkami, noky 1.3/T

SVAČINA: šopský salát 7/S

VEČEŘE: šakšuka s vejci 3.8/T


ČTVRTEK 16.1.

SNÍDANĚ: snídaňová variace, kváskový chléb 1.3.7.8/S

SVAČINA: ovocný mix 8/S

OBĚD: zapečený krůtí plátek se sušenými rajčaty a mozzarellou, brambor. pyré 7/T

SVAČINA: karamelový termix 1.7/S

VEČEŘE: thajská polévka s krevetami, hlívou a rýžovými nudlemi 8/T


PÁTEK 17.1.

SNÍDANĚ: sýrová roládka, toskánská bagetka 1.7/S

SVAČINA: jogurtové muffiny s jahodami 1.3.7/S

OBĚD: celozrnné těstoviny s brokolicí a treskou 1.4.7/T

SVAČINA: cizrnová polévka s kokosovým mlékem 8/T

VEČEŘE: trhané vepřové, pečené grenaille, coleslaw 1.7/T


Změna v menu vyhrazena.  


Potravinové alergeny

podléhající legislativnímu dle směrnice 1169/11 EU s účinností od 13.12.2014

  • OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK - pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut a výrobky z nich
  • KORÝŠI a výrobky z nich
  • VEJCE a výrobky z nich
  • RYBY a výrobky z nich
  • PODZEMNICE OLEJNÁ a výrobky z ní
  • SÓJOVÉ BOBY a výrobky z nich
  • MLÉKO a výrobky z něj
  • SKOŘÁPKOVÉ PLODY a výrobky z nich
  • CELER a výrobky z něho
  • HOŘČICE a výrobky z ní
  • SEZAMOVÁ SEMENA a výrobky z nich
  • OXID SIŘIČITÝ
  • VLČÍ BOB a výrobky z něj
  • MĚKKÝŠI a výrobky z nich