Aktuální jídelníček


JÍDELNÍČEK 24. TÝDEN

(název pokrmu / alergeny / způsob konzumace)

PONDĚLÍ 12.6.

SNÍDANĚ: snídaňová variace 1.7/S

SVAČINA: red velvet muffiny 1.3.7/S

OBĚD: kuřecí kung pao, parboiled rýže 5.6/T

SVAČINA: mrkvový salát s vejcem 3/S

VEČEŘE: quiche se špenátem a cottage sýrem 3.7/T

ÚTERÝ 13.6.

SNÍDANĚ: jáhlová kaše s kokosovým mlékem a jahodami 7/T

SVAČINA: ovoce s oříšky 8/S

OBĚD: vepřová panenka v hořčičné omáčce, celozrnné těstoviny 1.7.10/T

SVAČINA: proteinový skyr nápoj 7/S

VEČEŘE: fit "smažák", salát, dresink 3.7/S

STŘEDA 14.6.

SNÍDANĚ: slaný koláč se sušenými rajčaty 1.3.7/S-T

SVAČINA: mangový chia pudink 7.8/S

OBĚD: pečené kuře na zelí, špecle 1.3/T

SVAČINA: zeleninový salát s uzeným tofu 6/S

VEČEŘE: caponata, filet z aljašské tresky 4/T

ČTVRTEK 15.6.

SNÍDANĚ: šunková pěna s ředkvičkami, proteinový chléb 7.8/S

SVAČINA: ovesný flapjack s karamelem 1.7.8/S

OBĚD: zapečená tarhoňa, rajčatový salát 1.3/T

SVAČINA: salát z čočky beluga s feta sýrem 7/S

VEČEŘE: thajská polévka s kuřecím masem 8/T

PÁTEK 16.6.

SNÍDANĚ: celerový salát se šunkou, celozrnný rohlík 1.7.9/S

SVAČINA: dezert s lesním ovocem 1.7/S

OBĚD: vepřová pečeně, dušená karotka s hráškem, pečený brambor T

SVAČINA: frittata Aleta s červeným zelím 3.7/T

VEČEŘE: krůtí fašírky, dresink 3.7/T-S


Změna v menu vyhrazena.


Potravinové alergeny

podléhající legislativnímu dle směrnice 1169/11 EU s účinností od 13.12.2014

  • OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK - pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut a výrobky z nich
  • KORÝŠI a výrobky z nich
  • VEJCE a výrobky z nich
  • RYBY a výrobky z nich
  • PODZEMNICE OLEJNÁ a výrobky z ní
  • SÓJOVÉ BOBY a výrobky z nich
  • MLÉKO a výrobky z něj
  • SKOŘÁPKOVÉ PLODY a výrobky z nich
  • CELER a výrobky z něho
  • HOŘČICE a výrobky z ní
  • SEZAMOVÁ SEMENA a výrobky z nich
  • OXID SIŘIČITÝ
  • VLČÍ BOB a výrobky z něj
  • MĚKKÝŠI a výrobky z nich