Aktuální jídelníček


JÍDELNÍČEK 38. TÝDEN

(název pokrmu / alergeny / způsob konzumace)

PONDĚLÍ 20.9.

SNÍDANĚ: snídaňová variace, domácí chléb 1.3.7/S

SVAČINA: pistáciový pudink 7.8/S

OBĚD: gnocchi s krůtím masem, bazalkovým pestem a sušenými rajčaty 1.3.8/T

SVAČINA: salát Waldorf 8/S

VEČEŘE: fritatta Aleta 3.7/T

ÚTERÝ 21.9.

SNÍDANĚ: bezlepkové brownies z fazolí Adzuki 8/S

SVAČINA: řecký jogurt s ananasem 7.8/S

OBĚD: batátové pyré, kuřecí roláda s nádivkou, zelný salát s koprem 7/T

SVAČINA: polévka květákové kari T

VEČEŘE: caprese z červené řepy s mozzarellou a rukolou 7/S

STŘEDA 22.9.

SNÍDANĚ: pomazánka z uzeného pstruha, vícezrnné pečivo 3.4.7.8/S

SVAČINA: jablečný dezert se skořicí 7/S

OBĚD: restovaná zelenina s indiánskou rýží, medailonky z vepř. panenky 1/T

SVAČINA: minestrone polévka s parmazánem 7/T

VEČEŘE: salát se sušenou šunkou a vejcem 3/S

ČTVRTEK 23.9.

SNÍDANĚ: plněný vaječný svitek 3.7/T

SVAČINA: vanilkový pudink s ovocem 7/S

OBĚD: hoki filé po mlynářsku, pečené grenaille 4/T

SVAČINA: šopský salát 7.8/S

VEČEŘE: krůtí nudličky se zeleninou, rýžové nudle T

PÁTEK 24.9.

SNÍDANĚ: proteinová granola s jogurtem 1.7.8/S

SVAČINA: ovocno-zeleninové smoothie S

OBĚD: špagety aglio olio s kuřecím masem 1.7/T

SVAČINA: polévka žampiónové cappuccino 7/T

VEČEŘE: brokolicové placičky s mletým masem 3.T



Menu sestavila: Mgr. Kateřina Martincová

Změna v menu vyhrazena


Potravinové alergeny

podléhající legislativnímu dle směrnice 1169/11 EU s účinností od 13.12.2014

  • OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK - pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut a výrobky z nich
  • KORÝŠI a výrobky z nich
  • VEJCE a výrobky z nich
  • RYBY a výrobky z nich
  • PODZEMNICE OLEJNÁ a výrobky z ní
  • SÓJOVÉ BOBY a výrobky z nich
  • MLÉKO a výrobky z něj
  • SKOŘÁPKOVÉ PLODY a výrobky z nich
  • CELER a výrobky z něho
  • HOŘČICE a výrobky z ní
  • SEZAMOVÁ SEMENA a výrobky z nich
  • OXID SIŘIČITÝ
  • VLČÍ BOB a výrobky z něj
  • MĚKKÝŠI a výrobky z nich